ممنون
چيكار كنيم ديگه
Administrator
دوستان مثل اینکه خیلی زود فراموش کردند :
لطفا مراعات کنید ، پستها ویرایش شد ...از این به بعد اگه کسی بیاد و تو فروم سر هر چیزی بحث و مشاجره کنه و به اصطلاح از همدیگه بد بگه و
مسائل بیرون فروم رو به داخل بیار و از همه بدتر به همدیگه توهین کنن ، بدون هیچ عذر و بهانه ای
دسترسیشون بسته و در صورت تکرار با صلاحدید ، از فروم اخراج میشن
سپاس
کاربر شهرسختافزار
ممنون
چيكار كنيم ديگه
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 23-08-07 انجام شده است علت: توهین به کاربران ممنوع
|
|
کاربر شهرسختافزار
يعني از تاپيك به اين بزرگي استقبال نشد(زيادم بزرگ نبود!!!:d)
कभी हार
خوش اومدی ... !!!! ( احیانا شلوار برزنتی بپوش ! ) :d
:
1- این تکیه کلامت پ خ چیه ؟
2- اگه بهت بگم حاضرم یوزرم را چند روز بهت بدم ( بر فرض محال ! ) اولین کاری که می کنی چیه ؟
3- چه طور شد به این شکل وارد دنیای وب شدی ؟
4- اگه بخوای به خودت یک ریتینگ بدی چند میدی از 10 ؟
5- اگه من تمامی آی دی هایی که همه جا داری را هک کنم چی کار می کنی ؟
6- دوست داری بعدا چه کاره بشی ؟
7- تا حالا شده از یکی خیلی متنفر بشی ؟ ( به جز من :d )
8- اگه بهت بگند می تونی 3 تا سایت را از وب حذف کنی اون سه سایت کدوم سایت ها هستند ؟
9- تا حالا کتاب شنگول و منگول و معدن طلا را خوندی ؟
10 - نظرت در مورد بیتی که در امضام هست چیه ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H O J J A T برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلت سعید امپراطورو بهادرو میخواد ؟!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
آره دلم خيلي امپراطور و سعيد و بهادر ميخواد كه بريزن سرم رگباري!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---------------------------------
خوش اومدی ... !!!! ( احیانا شلوار برزنتی بپوش ! ) :d
به شما بيشتر مياد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- این تکیه کلامت پ خ چیه ؟
پيغام خصوصي...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- اگه بهت بگم حاضرم یوزرم را چند روز بهت بدم ( بر فرض محال ! ) اولین کاری که می کنی چیه ؟
اولبن كار ينه كه قربون صدقت ميرم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش يزر ميگرم
آيديمو ميكنم ادمين
پسوردم عوض ميكنم
بعد تو ميكنم عضو جديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و هر چي مديره بجز چند نفر بن!
كاش ميشد تو پيسيورلد اين كارو كرد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چه طور شد به این شکل وارد دنیای وب شدی ؟
بابا من اصلا تا 1 سال پيش اهل اينترنت نبودم
يهو ديدم كه اي دي اس المون وصل شد
چپيدم تو پيسيورلد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- اگه بخوای به خودت یک ریتینگ بدی چند میدی از 10 ؟
به خودم 8 ميدم چون عقلم كم بود كه به پيسنتورك اومدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- اگه من تمامی آی دی هایی که همه جا داری را هک کنم چی کار می کنی ؟
ميام اصفهان دهنتو خورد ميكنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم ميرم با چند تا هكر سايتتو هك ميكنم و كاراي سوال 2 انجام ميدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- دوست داری بعدا چه کاره بشی ؟
روش فكر نكردم ولي شايد خواننده شم برم خارج!آهنگاي حامدو بخونم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- تا حالا شده از یکی خیلی متنفر بشی ؟ ( به جز من :d )
از تنها كسي كه متنفرم تويي!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- اگه بهت بگند می تونی 3 تا سایت را از وب حذف کنی اون سه سایت کدوم سایت ها هستند ؟
پيسيورلد پيسينتورك(!) مجيد انلاين
9- تا حالا کتاب شنگول و منگول و معدن طلا را خوندی ؟
آره يه روزشنگول و منگول و حبه انگور ميرن معدن طلا شهريارو ميبينن فرار ميكنن(چه بي مزه!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - نظرت در مورد بیتی که در امضام هست چیه ؟
دقيقا نميدونم چه گفته ولي
ميگه هر كسي شد دوست من
اسرار منو ميدزده!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 22-08-07 انجام شده است
कभी हार
ممنون بابت پاسخ دادن به سوالات من ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H O J J A T برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و از همه مهم تر تشکر به خاطر لطف زیادی که به بنده و اللخصوص انجمن های پی سی نتورک دارید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ثالثا ! شما در این پستتون تمامی قوانین انجمن را زیر پا گذاشتید از آوردن مطالب دیگه در انجمن تا ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رابعا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درک بالای ادبی شما منو کشته ...
خامسا ! ( این عبارات به خاطر علاقه بسیار بسیار بسیار زیاد بنده به زبان فصیح و راحتولحلقوم عربی هست این جوری دوسش دارم : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 23-08-07 انجام شده است
و آن جا "انسانیت" است ..
M A H R A D (23-08-07)
کاربر شهرسختافزار
عزيز شما گفتي با چي شد كه تو وب اومدي منم گفتم كه تو گوگل ميگشتم...
صندلي داغ همينه
الان نهارد مياد پستمو پاك ميكنه
بعد مثل پيسيورلد پايينش مينويسه:
تيم هدايت صندلي داغ!!
راستي به جواب سوال 2 عمل كن!
يعني يوزرتو يه چند روز بده!
|
|
کاربر شهرسختافزار
در ضمن شهريار لطف كن و به بهادر و سعيد بگو بيان بريزن سرم!
حق آب و گل داره
سلام . با اینا مشغول باش فعلا: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه گفتی چی خطرناکه حسن؟؟
خوابت سنگینه؟؟خر و پف؟؟
دوست داری کدوم عکست رو برای اعلامیه ختمت بذارن؟!
چقدر از روز رو با خونواده می گذرونی؟!
حموم کردنت چقدر طول میکشه؟!!
تا چه حد خرافاتی هستی؟!!
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks