برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir-elx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به به امیرخانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-این سوالت رو که میخونم خنده ام میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخه مرد حسابی مگه من آخوندم که در مورد روابط دختر و پسر جواب بدم؟!!
ولی چون پرسیدی جوابت رو میدم:
به نظر من انسان عقل داره و تصمیم کارهاش با خودشه ولی تا جایی آزاده که باعث رنجش بقیه نشه یا امنیت و آبروی دیگران رو ازشون نگیره
تو روابط دختر و پسر هم اگه واقعا" همدیگر رو دوست داشته باشن چه عیبی داره..........ولی اگه تو این رابطه هریک از دو طرف قصد سواستفاده از دیگری رو داشته باشن..نمیدونم جواب خدا و وجدانشون رو چی میخوان بدن
البته این وسط باید به فکر آبروی خود و خانواده هم بود
2-گنده اس-سنگینه-زشته-گرونه-خزه-زود جواد میشه-ویروس میگیره-یوزر فرندلی نیس-کامل نیس و غیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-
4-ندیدمش ولی فیلم جالبی باید باشه مثل سری 1و2
5-از مردها:
عاشق بازی داستین هافمن،آل پاچینو،مارلون براندو و رابرت دنیرو هستم
از زنها:
نیکل کیدمن محشره .........جنیفر هم بد نیس..لوپز رو میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6-رمان زیاد نمیخونم ولی آخرین بار دو کتاب : خنده و فراموشی-میلان کوندرا و ورونیکا-کوئلیو رو خوندم که خیلی خوشم اومد
7-لینکین پارک- انریکو و یه تعداد خواننده ترکی
جواب بقیه رو بعدا" میذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks