اول از همه دوستان بابت این غیبت چندروزه ام خیلی معذرت میخوام مشکلات زیادی برام پیش اومده بود که اگه بخوام در موردشون توضیح بدم باید یه تاپیک جدید ایجاد کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی دیگه در خدمت هستم( البته تا آخر امتحانات کمتر میام)
حالا بریم سر سوالات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-بیشتر سنگکی چون بربری همیشه لثه هام رو زخم میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-مرگ!
3-عاشق ایتالیا هستم( همه شهرهاش)-پاریس-استانبول-کشورهای آسیای شرق مثل چین،ژاپن و .. رو هم خیلی دوست دارم ببینم چون فرهنگ خیلی غنی ای دارن
4-قشری که متاسفانه تو ایران (فعلا") شناختی نسبت بهشون نیست و کار این قشر رو یه عده دیگه و بدون داشتن تخصص انجام میدن و ....
و باید از تخصصشون استفاده بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-اوه.....خیلی
3-تو شیمی خونده بودیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ،چیز زیادی یادم نیس فقط یادمه به خاطر پیوند اتمی(یا مولکولی) شون اینقدر تو استحکام باهم فرق دارن
4-اگه اسمش رو بگم سیاسی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks