تنکس سعید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب!
اسمم پویا ، متولد 1365/7 ، دانشجوی معماری ترم6
حق آب و گل داره
تنکس سعید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب!
اسمم پویا ، متولد 1365/7 ، دانشجوی معماری ترم6
C U L8R
Administrator
سلام. سوالات تخصصی شما :
1. بهترین ویژگی سونی اریکسون ؟
2. بدترین ویژگی سونی اریکسون ؟
3. بهترین و بدترین ویژگی نوکیا ؟!
سوالات غیر تخصصی :
4. چرا این رشته رو انتخاب کردی؟
5. تا چه مقطعی میخواید ادامه بدید؟
6. نظرتون در مورد بنده؟
7. داریوش گوش میدی ؟ اگه آره ، از کدوم آهنگاش خوشت میاد؟
8. ابی یا داریوش ؟ چرا ؟
حق آب و گل داره
1-بهترین ویژگی (ها): قیمت مناسب،بهترین کیفیت آهنگ تو هدفون تو سری واکمن ، همه گوشیهاش خوشگله،بهترین دوربینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-مثل همه برندهای دیگه گوشی کامل نمیزنه یعنی حتما" باید یه چیزش ناقص باشه (البته این جز سیاست های
شرکت هاس)
3-بهترین ویژگی نوکیا شاید دوام گوشیهاش باشه بدترین هم شکل گوشیهاشه که من زیاد نمیپسندم
4-چون همه زمینه های علمی، هنری، تاریخی، فلسفی و.. توش دخیله و کلا" زمینه های تخصصی زیادی داره + میشه برای خودت هم کار کنی یعنی مجبور نیستی حتما" استخدام بشی
5- تا ارشد میخوام ادامه بدم
6-اطلاعات خیلی خوبی راجع به سخت افزار داری و مطمئنم تو این زمینه موفق خواهی بود، تا حد توانت هم از کمک و راهنمایی دریغ نمیکنی
7-مگه میشه داریوش گوش ندم؟ اکثر آهنگ هاش رو دوست دارم مخصوصا" :شام مهتاب-فریاد زیر آب-اگه چشمات-شقایق-راه من و .......
8-هردوتاش ولی اگه یکی رو بخوام انتخاب کنم : ابی
چون با آهنگ هاش بیشتر مانوس هستم
C U L8R
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-اوکی
تبریز بدنیا اومدم همینجا هم زندگی میکنیم، دقیقا" متولد 14 مهر 65 هستم ، بچه دوم و آخر خانواده هستم
2-همین الان P990 برمیدارم ولی 3-4 ماه بعد P1
3-تقریبا" 4-5 ساله میام نت
4-سایتهای چیز؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی کم میرم بیشتر تو فورم ها هستم
5-میانگین روزی 2 ساعت تو نتم
6-تلفن خود من که مال اینترنته حدود 30 تومن میاد هر دوره
C U L8R
|
|
Administrator
به نظرت تفاوت صدای ابی با داریوش در چیه ؟ ( میخوام بحث رو تخصصی تر کنیم در این مورد!)-هردوتاش ولی اگه یکی رو بخوام انتخاب کنم : ابی
چون با آهنگ هاش بیشتر مانوس هستم
به نظرت ابی خیلی جلف نیست؟ ( البته ببخشید که این قدر رک صحبت میکنم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- اکتاو صدای ابی بالاتره یعنی قدرت بیشتری داره و به نظرم صدای خیلی گرم و دلنشینی داره ولی داریوش از اکتاو پایین میخونه ولی لطافت خاص خودش رو داره
البته به نظر من مهم ترانه هایی هستن که ابی اجرا کرده
2- I don't think soبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگرهم باشه مهم برای من اینه که صداش و آهنگ هایی که میخونه به دلم بشینه
البته قبول دارم آلبوم آخر ابی چیز خوبی از آب درنیومده
آخرین ویرایش توسط Pooya007 در تاریخ 09-05-07 انجام شده است
C U L8R
कभी हार
سلام پویا جان ... به خدا این قدر دوست دارم توی این تاپیک فعال باشم اما حیف کن نمیتونم ...
- - - - - - - - - - - - -
چند تا سوال معماری :
1- اسکیست در چه حدی هست ؟
2- کانسپ در معماری یعنی چی ؟
3- معماری برون گرا را بیشتر دوست داری یا درون گرا ؟
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
سوالات غیر تخصصی :
1- نظرت در مورد من چیه ؟ (شهریار)
2- نظرت کلا نظرت در مورد ما چیه ( ضمیر ما و معنای آن )
3- زندگی دیدن یک باغچه از پنجره ی کوچک هواپیماست ! ( نظرت چیه ؟ )
4- چرا Pooya 007 ؟!
5- چی شد چی دیدی در اینجا که تا الان با ما هستی ؟
6- به نظر تو داریوش چرا یک آهنگ شاد مشهور نداره ؟
7- از سبک معماری فرانک گهری بیشتر خوشت میاد یا فرهاد احمدی ؟ :D
8- اگه روزی منو ببیینی اولین چیزی که بهم میگی چیه ؟! ( بعد از سلام و احوال پرسی )
9- اگه بخوای یک جمله از ته دلت اون چیزی واقعا توی دلت هست به همه ی ما ها بگی چیه ؟
10- 2 دو تا ؟
11- کدوم یکی از این دو تا بیشتر دوست داری ؟ IRI یا IR ?
12- آهنگ لحظه ها را با تو بودن معین را تا حالا گوش دادی ؟
13- شطرنج بازی میکنی ؟
14- انجمن مد نظرت چیه ؟ ( بدون هیچ محدودیتی ! )
این هم جمله ی مورد علاقه ی من در که در این تاپیک جا داره بهت تقدیم کنم : ( البته بغلم نکن چراکه این بسیجیای دلاور گیر میدند :D ) :
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند ...
قربونت
داداش شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
تا حالا در مورد فعالیتهای اجتماعی داریوش چیزی شنیدی؟ چه چیزی؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks