Jagvar (04-05-12), K1LOU (08-02-12), mehrdad_ab (07-02-12), ravegoat (07-02-12), smrbh (08-02-12)
کاربر شهرسختافزار
اول عرض سلام خدمت دوست عزیزمون مهرداد
با اجازه دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - هدفت از فعالیت تو SSA ؟؟
2 - دوست داشتی چیکاره بشی ؟
3 - اهل مد و تیپ زدن هستی ؟
4 - بچه پولدار هستی یا نه ؟
5 - اگه تو خیابون 1 راننده خانوم جلو ماشینت خاموش کنه و راهتو ببنده و توام خیلی عجله داشته باشی چیکار میکنی ؟
6 - نظرت راجع به شرایط فعلی ایران چیه ؟ ( سیاسی - اقتصادی - مذهبی )
7 - آزادی رو چی تعریف می کنی و به نظرت تو ایران چقدر آزادی هست ؟
8 - خدارو تا چه حد قبول داری و بهش ایمان داری ؟؟
9 - تا حالا gf داشتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟؟ اگه نداشتی چرا ؟ اگرم داشتی هدفت از دوستی باهاش چی بوده ؟؟
10 - در آینده قصد داری زن بگیری ؟؟
11 - تحریم در ما اثر ندارد ؟؟؟؟!!
12 - غذای مورد علاقه ؟
13 - میوه مورد علاقه ؟
14 تیم مورد علاقه ؟ ( باشگاهی کشوری )
15 - دوست داشتی تو ایران نبودی 1 جای دیگه زندگی می کردی ؟ اگه آره کجا ؟ اگرم نه چرا ؟؟!!
16 - به نظرت میری بهشت یا جهنم ؟؟!
17- تا حالا سوار هواپیما شدی ؟
18- بزرگترین آرزوت چیه ؟
19- به نظرت ایران چیا کم داره که اگه داشته باشه میشه گلستان ؟؟؟
20- دوس داشتی جای شهریار بودی ؟؟؟ اگه آره چرا ؟؟ اگرم نه چرا ؟؟
21 - راستی ، همکار انجمن سخت افزار با مدیر انجمن سخت افزار چه فرقی داره ؟؟؟!!
22- اگه بودجه نامحدود داشتی چه سیستمی واسه خودت جمع می کردی ؟؟ ( همه قطعات کیس و مونیتور )
23- GTX 590 یا HD 6990 ؟؟؟؟
حالا فعلا اینا باشه تا بعد
خسته نباشی
راستی 1 پیشنهاد
اگه این قسمت توی لیست آخرین ارسال ها هم میومد خیلی خیلی گرم تر میشد ، چون الان خیلیا از این قسمت و فعالیتش با خبر نیستن.
nothing is as it seems
Jagvar (04-05-12), K1LOU (08-02-12), mehrdad_ab (07-02-12), ravegoat (07-02-12), smrbh (08-02-12)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام محمد جان ؛
1-همیشه دنبال اینم که از سخت افزار بیشتر بدونم و تنها مرجعم SSA هستش . الان دیگه بهش عادت کردم و توش زندگی می کنم .
2-اگه منظورت اون وقتیه که بچه بودم ، باید بگم دوست داشتم فضا نورد بشم ، اما الان دوست دارم بساز بفروش بشم :دی
3-دوست دارم که باشم ، اما یه ضرب المثل هست که میگه : آت اولاندا میدان اولماز ، میدان اولاندا آت اولماز ( یعنی وقتی اسب داری ، میدانی واسه دویدن پیدا نمیشه و بر عکس وقتی میدان پیدا میکنی اسبی واسه سوار شدن پیدا نمیشه)
4-نه بابا
5-پیاده میشم و سعی می کنم راضیش کنم ماشینشو روشن کنم و بکشم کنار یا لاقل هُلش بدم و ماشینشو ببرم کنار تا راه باز بشه . چاره ی دیگه ای ندارم
6-سیاسی و مذهبی
7-بزرگترین تعریفش میتونه این باشه :بیان احساسات و خواسته ها بدون توهین به شخص و مقدسات . مثلاً وبلاگ نویسی که دوست داره انتقاد کنه ( نه توهین ) نباید ا.دام بشه ، یا دختری که دوست داره بدون روسری بره بیرون ، یا کارگری که دوست داره برای حقوق بخور نمیرش اعتراض کنه و حقش رو بخواد و سرکوب نشه یا اینترنتی که اول و آخرش فقط یک کلمه هست { دسترسی به تارنمای ...}دیگه این صفحه رو نداشته باشه . یا ... که بتونه آزادانه و بدون ترس ، شل.ق و ا.دام بیان کنه ... هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید {بازم بگم ؟ }
8-خیلی . اول و آخر هرکاری خداست
9-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چرا منو توی همچین موقعیتی قرار میدین ؟
10-اگه خدا بخواد ، نـــــه
11-بیچارمون کرده
12-پیتزا سالسا و اسپاگتی مخصوص لاوک { لاوک یه فست فود تو تبریز }
13-پرتغال-گیوی-موز
14-ورزشی نیستم ، اما آنا یوردوم وطنیم Tiraxtor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15-آره - تو تاپیک قبلی از آرامش مطلق حرف زدم . سوییس کشوریه که اون آرامش کم و بیش درش هست . هلند -فرانسه . ,USA . دلیلش رو نمی تونم بگم :دی
16-اگه بعضی کارام نبود بهشت ، اما جهنم احتمالاً میرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17-نه والا
18-به اون چیزی که نمی تونم بگم برسم
19-ایران خیلی چیزا می خواد . اول از همه عدالت و آزادی و بعد فرهنگ و اصلاح اکثریت
20-نه ، آخه خیلی مشکلات رو پشت سر گذاشت . خیلی عذاب کشید .
21-فرق معاون و مدیر همیه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید - مدیر به بخش هایی دسترسی داره که من و شمای همکار نداریم . زورشم بیشتره . هرچی ام بگه همونه .سواد و تجربشم زیاده
22-اگه الان واسه سیستم بودجه نامحدود داشتم این میشد سیستمم :
mb=asus Sabertooth X79
cpu=3960x
ram=4*8 2200 Gskill
SSD=120
Hdd=4 T . Raid0(2*2
psu=Enermax 1500w
Blue ray =pioneer
Vga=GTX 590
Monitor=Asus vg236H-3d
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینا بستمه ، زیاد سیستم قوی نمی خوام
23-قطعاً GTX590
باشه
مرسی ، شما هم همینطور
با پیشنهادتون موافقم
سلام دوست عزیزحدود دو سال پیش من این شعر و تو یه سایتی نوشتم که ظاهرا شما از اونجا برداشتینشمی خواستم خواهش کنم اگه ممکنه پاکش کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام عضویتتون رو تبریک می گم ؛ بیشتر توضیح می دین ؟ من که متوجه نشدم ؛ لطفاً لینک و اشاره به پست مورد نظرتون بدین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akamak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P A R H A M (04-05-12), Rezasam1 (04-05-12), smrbh (04-05-12)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینجا رو هم آپ کنید ...
Jagvar (20-09-12)
HWBOT SSA Member
از اونجایی که شاید کسی نباشه بنده برا اولین بار دافتلب میشم رو صندلی بشینم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
mehrdad_ab (21-09-12), mohamad70 (21-09-12), nima_hl (21-09-12), PUMAOC (23-09-12), smrbh (23-09-12)
Administrator
بسیار خوب!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عنوان تاپیک هم ویرایش شد.
دوستان میتونند به مدت یک هفته از محمدعلی عزیز با سوالاشون پذیرایی کنند!
سپاس
mehrdad_ab (21-09-12), nima_hl (21-09-12), P A R H A M (21-09-12), smrbh (23-09-12)
HWBOT SSA Member
از مسافران مهترم تقاضا می شد در جای خود نشسته و کمر بند های خود را تا روشن شدن اجاق زیر صندلی باز نفرمایید ، دین دین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
D J V A H I D (21-09-12), mehrdad_ab (21-09-12), nima_hl (21-09-12), P A R H A M (21-09-12)
به به اقا محمد علی
به عنوان اولین نفر کبریتا بزنم تا اجاق روشن بشه :دی
1.به چه دلیل شما دافتلب شدید؟:دی
2.سخت افزار موردعلاقه؟(مثلا مادبرد یا سی پی یو یا رم یا ...)
3.مادبرد و گرافیک از چه برندی را بیشتر دوست داری بخری؟
4.خواننده مورد علاقه؟
mehrdad_ab (21-09-12), nima_hl (21-09-12), P A R H A M (22-09-12), smrbh (23-09-12)
HWBOT SSA Member
جناب رایدر حال شما خوبه؟
(شرمنده اسم شریفتون رو نمی دونم)
چه زود اجاق رو روشن کردین :دی
دلیل خاصی نداشت، ولی چون دیدم بعضی افراد چند بار و بعضی دیگه اصلا نشده روی صندلی بشینن من داوطلب شدیم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1.به چه دلیل شما دافتلب شدید؟:دی
(داف تلب)...
گرافیک رو بیشتر دوست دارم2.سخت افزار موردعلاقه؟(مثلا مادبرد یا سی پی یو یا رم یا ...)
حالم از asus به هم می خوره ولی asus و EVGA3.مادبرد و گرافیک از چه برندی را بیشتر دوست داری بخری؟
راستیتش من کلاسیک بیشتر گوش می دم ، شهرام ناظری و ایرج4.خواننده مورد علاقه؟
...
اینا که چیزی نبود، اصلیاش بدین بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
lorn (22-09-12), M.Ryder (25-09-12), mehrdad_ab (21-09-12), nima_hl (21-09-12), P A R H A M (21-09-12), smrbh (23-09-12)
|
|
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks