سلام محمد جان ؛
1-همیشه دنبال اینم که از سخت افزار بیشتر بدونم و تنها مرجعم SSA هستش . الان دیگه بهش عادت کردم و توش زندگی می کنم .
2-اگه منظورت اون وقتیه که بچه بودم ، باید بگم دوست داشتم فضا نورد بشم ، اما الان دوست دارم بساز بفروش بشم :دی
3-دوست دارم که باشم ، اما یه ضرب المثل هست که میگه : آت اولاندا میدان اولماز ، میدان اولاندا آت اولماز ( یعنی وقتی اسب داری ، میدانی واسه دویدن پیدا نمیشه و بر عکس وقتی میدان پیدا میکنی اسبی واسه سوار شدن پیدا نمیشه)
4-نه بابا
5-پیاده میشم و سعی می کنم راضیش کنم ماشینشو روشن کنم و بکشم کنار یا لاقل هُلش بدم و ماشینشو ببرم کنار تا راه باز بشه . چاره ی دیگه ای ندارم
6-سیاسی و مذهبی
7-بزرگترین تعریفش میتونه این باشه :بیان احساسات و خواسته ها بدون توهین به شخص و مقدسات . مثلاً وبلاگ نویسی که دوست داره انتقاد کنه ( نه توهین ) نباید ا.دام بشه ، یا دختری که دوست داره بدون روسری بره بیرون ، یا کارگری که دوست داره برای حقوق بخور نمیرش اعتراض کنه و حقش رو بخواد و سرکوب نشه یا اینترنتی که اول و آخرش فقط یک کلمه هست { دسترسی به تارنمای ...}دیگه این صفحه رو نداشته باشه . یا ... که بتونه آزادانه و بدون ترس ، شل.ق و ا.دام بیان کنه ... هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید {بازم بگم ؟ }
8-خیلی . اول و آخر هرکاری خداست
9-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چرا منو توی همچین موقعیتی قرار میدین ؟
10-اگه خدا بخواد ، نـــــه
11-بیچارمون کرده
12-پیتزا سالسا و اسپاگتی مخصوص لاوک { لاوک یه فست فود تو تبریز }
13-پرتغال-گیوی-موز
14-ورزشی نیستم ، اما آنا یوردوم وطنیم Tiraxtor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15-آره - تو تاپیک قبلی از آرامش مطلق حرف زدم . سوییس کشوریه که اون آرامش کم و بیش درش هست . هلند -فرانسه . ,USA . دلیلش رو نمی تونم بگم :دی
16-اگه بعضی کارام نبود بهشت ، اما جهنم احتمالاً میرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17-نه والا
18-به اون چیزی که نمی تونم بگم برسم
19-ایران خیلی چیزا می خواد . اول از همه عدالت و آزادی و بعد فرهنگ و اصلاح اکثریت
20-نه ، آخه خیلی مشکلات رو پشت سر گذاشت . خیلی عذاب کشید .
21-فرق معاون و مدیر همیه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید - مدیر به بخش هایی دسترسی داره که من و شمای همکار نداریم . زورشم بیشتره . هرچی ام بگه همونه .سواد و تجربشم زیاده
22-اگه الان واسه سیستم بودجه نامحدود داشتم این میشد سیستمم :
mb=asus Sabertooth X79
cpu=3960x
ram=4*8 2200 Gskill
SSD=120
Hdd=4 T . Raid0(2*2
psu=Enermax 1500w
Blue ray =pioneer
Vga=GTX 590
Monitor=Asus vg236H-3d
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینا بستمه ، زیاد سیستم قوی نمی خوام
23-قطعاً GTX590
باشه
مرسی ، شما هم همینطور
با پیشنهادتون موافقم

Bookmarks