سلام شايان جان خوبي
يه سوال گوچلو هم من داشتم
1 تو چرا تو بازي اينقدر مهارت داري بابا پدرم در اومد بازم نميتونم بهت برسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام شايان جان خوبي
يه سوال گوچلو هم من داشتم
1 تو چرا تو بازي اينقدر مهارت داري بابا پدرم در اومد بازم نميتونم بهت برسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
امیازم تو بازی ها همچین زیادم هم نیست بهنام جان ولی همینجا بگم که بابا یکم بیاین PacMan بازی کنین یکم تلاش کنین اول بشین تا منم حوصلم سر نره بیام بازی کنم انگیزم رو از دست ادم آخه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
نظرت درباره Snake چیه و آیا من میتونم رکوردت رو بزنم یا نه ؟ ( قطعا میتونم ، شکی نیست !)
شما هم میتونیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همه میتونن بعد از اینکه تونستین منم میتونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
آواتار من نشان Devil بیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا همینجا که هستم خوبه حالا ببینیم تا بعد چی پیش میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هرچه میخواهد دل تنگت بگو
حتما گوگل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پر واضح است که اینتل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون بازی دیگه با زندگی من پیوند خورده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Counter Strike
|
|
Administrator
شعرت مشکل داره عزیز :هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هرچه میخواهد دل تنگت بگو
هیچ آدابی و ترتیبی مجوی
هرچه میخواهد دل تنگت بگوی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- مهراد جان بیخیال اصل شعر همین شکلیه (تو کتابای ما که این شکلی نوشته)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر دستور زبان فارسی هم حساب کنی اون ی اضافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
تازه فهمیدم شعر خودمم مشکل داره !! :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ ترتب و آدابی مجوی
هرچه میخواهد دل تنگت بگوی
कभी हार
ببین شایان من صفحات صندلی داغت را نخوندم اما حالا که از فردا داری میری تا کنکور و دیگه نیستی و ممکنه دیگه نتونیم هیچ وقت دور هم باشیم میخواستم یک چیزی را بهت بگم اینکه شایان یاد اون روزهای پی سی ورد و کلا روی های تابستون سال پیش از آشنایی مون از متحد شدنمون ، از مشکل داشتن سیستم مورد علاقت از رقابت پست بازی و .... یاده همه چیز به خیر یاد اون روزهایی که چند نفری تا دیر وقت با هم بحث میکردیم ، یاد اون روزهایی که با هم دعوا میکردیم . یاد اون روز های شروع سایت به خیر ، یاد همه چیز به خیر و یک چیزی را میخواستم بگم بهت که خیلی دوست دارم . و مطمئن باش تا دو سال دیگه هم اگه نیای مقام و ... تو سر جاش هست . چراکه فراموش نمیکنم روز های تابستون امسال که 24 آنلاین بودی و ... . یاد خاطرات خوش گذشته به خیر . ان شا ال... امسال بتونی با موفقیت کنکور را پشت سر بگذاری و دوباره از سال دیگه خاطرات گذشته را زنده کنیم .
دلم میخواد امروز هر چیزی دوست داری به من بگو یا به عبارت بچه ها هرچه دله تنگت میخواهد بگو ! هر چی دوست داری به من ، مهراد ، ساسان و همه و همه دوست داری بگو امروز !
دوستدارت
Shahryar 666برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks