مبین جان شرمنده صندلی ما زیاد داغ نیست.من دارم تمام سعیم رو میکنم اما تلاش من متاسفانه برای هیجان این قضیه کافی نیست
1 - از کنسول های بازی قدیمی مثل سگا و میکرو کدوماشو داشتی؟
هیچکدومو نداشتم فقط یه آتاری دستی داشتم توش کلی بازی داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - بچه بودی تو دعوا مو میکشیدی یا با مشت و لگد کارت رو انجام میدادی؟
نه بابا مشت و لگد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - بچه بودی شیطون بودی یا آروم؟
هردوتاش بودم اما بیشتر آروم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - اصلا بچه بودی؟
نه بابا از بچگی بزرگ بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - توی خونه زیاد بحث میکنی؟
قدیما زیاد نه ولی الان آره خیلی
6 - کدوم یکی از آهنگای داریوش رو بیشتر دوست داری؟
نمیشه یکی رو انتخاب کرد . از قدیمیاش آهنگ دیار - اجازه - چشم من و ... و از جدیداش آلبوم معجزه خاموش و تعدادی تک آهنگ که تازه بیرون داده مثل نترسون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - کلا جو گیر هم میشی؟
آره کم و بیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - یکی از خاطرات قشنگت رو از دوران کودکیت بگو
والا فعلا هیچی یادم نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - اهل SMS بازی هم هستی؟
آره خیلی روزی صد تا رو شاخشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - دوست داری تا چه حدی درست رو ادامه بدی؟
تا هرجا که خودم کشش داشته باشم و پولشو داشته باشم ادامه میدم تا آخرین مدرک ولی خودم دوس دارم تا ارشد یا دکترا ادامه بدم
ممنون از سوالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks