ممنون کیهان جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین سوال سخت می کنم همرو باید جواب بدی ..! فرض کن داری امتحان میدی
اوکی مشکلی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این کلمات جمله بساز
مبین خونه باغ کوه اینترنت کامپیوتر
مبین توی خونه بود که با کامپیوتر رفت تو اینترنت که قراره باغ رو کنسل کنه بریم کوه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همرو تو یک یا چند جمله پشت سر هم ..!
نمیشه که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سربازی رفتی ؟
نه هنوز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا انفولانزا گرفتی ؟!
آنفولانزای معمولی آره زیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا آنفولانزا تو رو گرفته ؟!
والا همیشه ما آنفلانزا رو میگیریم . لاکردار عجب چیزیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیگار رو تعریف کن
سیگار = چیز بی مصرف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یعنی چی ؟!
اگه اب سر بالا بره قورباغه ابو عطا می خونه
نمیدونم والا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مجبور شی یک سال بری تو یک کشور محروم خدمت کنی کجا خدمت می کنی !؟
توی ایران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( به اینجا هم میشه گفت محروم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
چرا اونجا ؟!
برای اینکه همون جا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا سیم کارت موبایل داری ؟!
راستش فعلا 3 تا دارم
نظرت راجع به مهراد چیه ؟! (من شخصا خوشم میاد ازش )
آقا مهراد کل همیشه پر از احساس هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک شعر که خیلی دوس داری بگو
بر من قلم قضا چو بی من رانند پس نیک و بدش زمن چرا می دانند ( خیام بزرگ )
در کار خیر حاحت هیج استخاره نیست ؟؟!!
والا حاحتشو نمیدونم ولی حاجت آره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از سوالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks