ممنون از دوستانی که سوال میپرسن.امین جان یکم سرش شلوغه به زودی میاد جواب میده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امین جان بریم سراغ سلایق شخصیت اگه اشکالی نداشته باشه
سلام
خصوصی بپرسی سانسور میکنم جواب ها رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - از نظر تو ویژگی یه آدم خوب چیه؟
کسی که به کسی بدی نکنه میتونه بگیم خوب هست حالا از هر دینی باشه و هر شخصیتی داشته باشه .
نماز نمیخونی دروغ هم نگو !
2 - همسر ایده آلت چه خصوصیت هایی داره؟
بازاریابی یا همسر یاب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
مومن نه خشکه مقدس همینکه اعتقاداتش در چارچوبی باشه که بهش بتونم بگم ایمان داری که به اعتقاداتش عمل میکنه کافیه . همدل و همراز , ازدواج رو در چارچوب اینکه فقط تعهدی برای بودن با کسی هست رو ندونه .افق های زندگیش محدود نباشه و همیشه کمکم کنه .
طوری نباشه الان داشتم باشم فردا نداشتم نباشه .
مهم تر از همه رو راست بودن و صداقت هم هست .
3 - توی زندگی چه چیزایی برات خیلی مهمه؟
دوست ندارم حرف منفی بزنم اما زندگی ندارم که چیزی ازش برام مهم باشه .
اما اگه بخوام چند سال قبل رو ببینم یا بعضی اعتقاداتم رو بدونی
مهم اینه برام که اگه سفید نیستم هم سیاه هم نباشم و خودم رو همیشه خاکستری می دونم.
4 - به رسم و رسومات قدیمی ها چقدر وفاداری؟
یک نمونه !؟ سنت های قدیمی که راستین باشن هرچی باشن قبول دارم .
سنت هایی که براشون عوامل بهتری رو اومده قبول دارم اما به عوامل جدید و بهتری که براشون اومده عمل میکنم .
خوب مسلما درمان بیماری به روش سنتی با وجود علم الان کمتر معنا داره .
یکی دیگه از این رسوم رو اگ بگیم شیوه ی مرسوم خواستگاری یا اینکه مادر بره دنبال دختر رو خوب 50-50 قبول دارم به طوری که ترجیح میدم خودم یکی رو معرفی کنم به خانواده
5 - بیشترین چیزی که آزارت میده چیه؟
چنین خود بینی های انسان
اما بیشتر از همه این آزارم میده که با کسی آشنا باشم که غرور داشته باشه بیش از حد و نخواد این غرورر رو برای مسائلی چون محبت یا درخواست کردن و ... بشکنه
6 - مشکلاتت رو حل میکنی یا بیخیالشون میشی؟
بسته به نوع مشکل و اینکه راه حلش چی باشه بعضی ها رو بی خیال میشم بعضی ها هم میدونم زمان حلش الان نیست
7 - اهل درد و دل هستی؟ اهل شنیدن درد و دل دیگران چطور؟
هردو هستم برای دومی سنگ صبور خیلی ها بودم و خیلی ها برای مشورت پیشم اومدن چی دنیای مجازی چی واقعی .
8 - به دوستان و آشناهات چقدر کمک میکنی؟
آدمی هستم که بیش از اینکه به خودم اهمیت بدم به بقیه اهمیت میدم .
9 - نظرت راجع به سربازی چیه؟
دوره ی بیخودی برای خیلی ها میدونم
برای کسانی که بین کارهاشون و اهدافشون وقفه میافته
دوره ی خوبی برای بی سر و پاها و افرادی میدونم که ول میچرخند و روز رو شب میکنند همینطوری و یک پولی باباشون بهشون میده و همین .
این افراد باید 2 سال سختی بکشند تا مفهوم زندگی رو بفهمند
10 - به نظرت یه آدم چجوری میتونه موفق باشه؟
هدف هاش رو مشخص کنه حالا هرچی هست و بسویشون بره
11 - به شانس اعتقاد داری؟
خیلی
12 - به سرنوشت چطور؟ فکر میکنی سرنوشت همه از قبل تعیین شده هست؟
اره اما خود انسان میتونه تغییرش بده اما تغییرش هم بده بازم همین از قبل مقدر شده
13 - چقدر به دین مذهبت احترام میزاری؟
اونقدر که اگر به واجباتی که گفته عمل نمیکنم سعی میکنم از منکراتش هم دوری کنم
14 - بیشتر منطقی هستی یا احساساتی؟
پله ی ترازو کمی به سوی دومی کج هست
15 - این یک سوال نیست :دی فقط یه تشکر از شماست
داری راه میافتی ها عمو جون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون امین جان.خیلی عالی و کامل جواب دادی....به خوبی با سلایقت آشنا شدم.
اینجا جا داره که از سلیقه موسیقیاییت و سینماییت تحسین کنم چون واقعا تحسین برانگیزه.صحبت های تو باعث شد که آرشیو New Age خودم رو کامل تر کنم و از این محدودیت به چند خواننده فراتر برم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد یکی از سوالام منظور من رو گمونم نفهمیدی:
منظورم از اهل فیلم بودن یعنی این که مثل خودت فیلمها رو حرفه ای دنبال کنن و پیش خودشون یا توی جمع خانوادگی با هم نقدشون کنن و فقط بیننده نباشن
جواب من این بود که افراد خانواده ی منم مثل مال شما تلویزیون رو میبینند فقط
تنها عضوی که توی فامیل عین من هست خودمم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks