خب خب خب !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میبینم که دیگه فرصتی نمونده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صندلی داغ تجربه بسیار جالبی واسه من بود و از اونجا که اشتیاق زیادی داشتم که اینجا بشینم سعی کردم به بهترین نحو جواب سوالات دوستان خوبم رو بدم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب ببخشید دیگه این آخر کاریها کمی سرد بودم و کمی بی حوصله به سوالات جواب دادم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم این صندلی همیشه داغ باقی بمونه و این امر میسر نمیشه جز همکاری همه دوستان ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا حیفه از دستش ندید ... فرصتهای خوبی واسه آشنایی بیشتر با کاربران و صمیمیت بیشتر هست !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من 5 روز کمی زیاد به نظر میرسه ... اگه 3 روز باشه بهتره و افراد بیشتری نیز میتونن شرکت کنند !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™یه خسته نباشید حسابی به بهادر عزیز که این تاپیک رو راه انداخت و نیز یه تشکر از تمامی دوستانی که افتخار دادن ... اومدن و سوالات مورد نظر خودشون رو مطرح کردن ...
™
™
امیدوارم جواب مورد نظرشون رو گرفته باشن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™در پایان هم یه عکس جدید از خودم به عنوان یادگاری واستون میذارم ...واسه تکمیل صندلی داغ نشینی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™
™
™
™
™
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™
™
™
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks