وحید !!! این پست رو نگا!! اون موقع 14 سالم بود!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...&postcount=455
چه قدر غلط املایی داشتم!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید زمانو میبینی چه زود میگذره؟ انگار همین دیروز بود 3 سال به این شکل گذشت . . .
آخیییییییی ... یادش به خیر !!! همچین خیلی قلت هم نداشتیا !!! :دی :دی :دی :دی :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- این کدی که زمان تشکر رو نشون میده چرا هی میره هی میاد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ا منم میخواستم همینو سوال کنم از شهریار ... نمیدونم والله ... احتمالا جزو سیاستهای پی سی نتورک هست !!! :دی
2- قضیه ی این آواتارت چیه؟
قبلا گفته بودم ... ما هستیم !!! میدونی یعنی چی ؟! اگه نه در پ.خ در خدمتتم !!!
3- X ± 2 = 0 پس X مساوی است با چند؟ :دی
وایییییییییی ... چیشم روشن میلاد .... توام ؟!
4- بالایی اسپم بود فقط برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نخیر ... واییییییییی بچه ها ... دیدین میلاد چی گقت ؟! واییییییی !!! :دی
5- به نظرت بهترین دوست آدمه یا غیر آدم؟
چمیدونم والله ...!!! میلاد تو هم با این سوالات !!!
6- کتاب چقدر میخونی در طول ماه؟
هر شب و هر ظهر که میخوام بخوابم مطالعه میکنم !!!
7- صبحانه چی توصیه میکنی به هم سن و سالای خودت؟
توصیه میکنم که اگه میخوان چاق نشن صبحونه رو کامل بخورن !!! چرا ؟! چون که اگه صبحونه نخورن تا ظهر هی میرن تنقلات میخورن که سیر بشن ولی این ضرر خالیه ...!!! من کله پاچه ... آش شیرازی ... کره و عسل با نون بربری تازه و یه لیوان شیر رو حتما توصیه میکنم !!!
8- قلت املائی حای این ثوال رو بشمر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 تا با این بشمر که در اصل بشمار هست میشه جمعا 6 ...:دی
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سالاری !!! ™

Bookmarks