یادم میاد یه روز به شهریار پیشنهاد دادم 120 صفحه از تاپیک رو پاک کنه که سبک تر بشه اما شهریار یه حرف قشنگ زد که واقعا پیش خودم شرمنده شدم....شهریار بهم گفت که بزار باشه آرشیو قشنگیه برای خودش
آره واقعا گل گفته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - تاپیک Comic های گارفیلد رو دوست داری؟
آره از این سبک خیلی خوشم میاد !!! دستت درد نکنه تاپیک باحالیه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - چقدر از تورنت دانلود میکنی و بیشتر چه چیزایی؟
بیشتر عکس میگیرم ... الان که فعلا چون تو تعمیرات هستیم Adsl ندارم ... با دایل آپ هم امکان دانلود نیست !!! همون عکس بیشتر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - حرف دیگران چقدر برات مهمه؟
بستگی به طرف مقابلم داره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - بیشتر برای چه کاری با دیگران مشورت میکنی؟
تو کارهایی که تو آیندم تاثیر گذار باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - چه اتفاقی افتاد که خدا رو با تمام وجودت حس کردی؟
در مواقع بحران و موقعی که ته خط رسیده بودم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - دوست داشتی کدوم یکی از دوستان ازت سوال میپرسید؟
فرقی نمیکنه ... همه !!! ساسان ... شهریار ... پروین... محمد ترنس ... جناب عمرانی ... مهدی موسوی ... اردلان ... کسری ... علی ... میلاد گلادیاتور ... و خیلی دیگه از دوستای خوبم ... به خدا یادم نمیاد ... مخم الان خوب کار نمیکنه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - اگه یه روز بیام شیراز میای ما رو ببینی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم گفتم ... دوست دارم یه روز بیای ببرم همه جا به قول اصفهانیا گفتنی بتابونمت !!! یه حال اساسی بهت میدم !!! پاشو همین الان بیا !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - قشنگ ترین خاطره ای که از PCN داری چی بوده؟
خاطرات که بسیار داریم از اینجا ولی بیشترینش تو شب نشینیهایی بوده که در فضایی بسیار صمیمانه به همراه Arcade خیلی حال داد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - فسنجون رو چجوری دوست داری؟ شیرین - ترش یا ملس؟
ترش ... ترش ترش !!! با بوقلمون البته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - چندتا زبان خارجی بلدی؟
همون انگلیسی ... فعلا اینتر 5 از اینترچنج از انستیتو ایز ایران !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks