عضو VIP شهرسختافزار
سوالای من وحید جان .. ببینم چیکار میکنی دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مبین جان خوبی برادر ؟! عزیزم خستت نشد اینهمه سوال پرسیدی ؟! ولی بازم به تو !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - چرا بهت میگن DJ ? برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم مگه پستها رو دنبال نمیکنی ؟! تو چند تا پست قبلی مفصل توضیح دادم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - بین دوربین مداربسته و انجمن PCN کدومو انتخاب میکنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Pcn عشقه !!! از تو مداربسته زدیم بیرون دیگه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا همینا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلیییییییییییییییییی ممنووووووووووووووووووون !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال های خشن و جدید :
تا حالا شده کسی رو به قصد کشتن بزنی ؟
توی زندگیت تا الان چند تا مورچه رو له کردی ؟
تا حالا شده کسی بزندت و له و لوردت کنه ؟
اگر من رو ببینی اولین حرکت چیه ؟
چقدر بچه مثبت هستی ( از اون دسته نیستی که قرض استامینوفن میخورن انگار اکس خوردن ؟
چرا انقدر خوشت میاد از این صورتک ها استفاده بکنیم ( واقعا حالم ... شد )
چند بار تا الان از بچه کوچیک کتک خوردی ؟
فعلا همین ها بسه
D J V A H I D (08-09-09)
1 - OverClock بلدی؟
2 - دنبال سیاست هستی؟
3 - فوتبال ایران رو دنبال میکنی؟
4 - فقط "صنعت نفت آبادان" .... نظرت چیه؟
5 - داریوش هم گوش میدی؟ نظرت چیه؟
6 - رابطه ات با جنس مخالف چجوریه؟
7 - توی فامیل با کیا راحتی؟
8 - تا حالا از طرف مدیریت بهت اخطار شده؟
9 - قضیه دوربین مدار بسته چیه؟ اگه فضولی نیست بگو
10 - رنگ مورد علاقت؟
Failure is not an option
D J V A H I D (08-09-09), Quick (08-09-09)
این هم سوالات جغرافیایی چون به این علم علاقه داری!!!
1 - نظرت رو راجع به شهرهای زیر بگو:
New York
LA : Los Angles
تهران
اصفهان
آبادان
تبریز
رم
پاریس
مکه
توکیو
2 - نظرت راجع به کشور های زیر چیه؟
ایران
آمریکا
عراق
ایالات متحده عربی
ترکیه
روسیه
انگلیس
فرانسه
یونان
قبرسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - تا حالا مستند "1000 مکان در زمین که قبل از مرگ باید دید" رو دیدی؟
4 - برنامه های شبکه 4 رو دوست داری؟ (کیفیت هاشونو حال میکنی!!!)
* من برنامه 4 سوی علم رو دوست دارم
5 - مکان های مورد علاقت توی زمین کجاست؟
Failure is not an option
|
|
سلام وحید جان
1.اولین باری که نام کاربری من رو دیدی کی بوده ؟
2.برای چه چیزهایی ناراحت میشی؟
3- تا حالا قطعه سخت افزاری به باد فنا دادی ؟
4- نظرت در مورد احمدی نژاد و رهبری چیه ؟
5- نظرت در مورد شهدا چیه ؟
6- اگر بهت بگن تا یک دقیقه دیگه با این دنیا باید وداع کنی و تمامی عقایدی که در طول عمر بهشون پا بست بودی درغ بوده و کل عمرت رو به اشتباه رفتی چه حالی میشی و چه کار میکنی ؟
7- چقدر سعی میکنی دوستای تازه جذب کنی و اگر دوستی داشته باشی که دیگه اون افکار قبل رو نداشته باشه و خلاف تو افکار و عقاید داشته باشه باز هم دوستی خودت رو ادامه میدی اگر نه ، حتی اگر مدیون اون باشی ؟
8- از نمره 200 چه نمره ای به هوش خودت میدی ؟ بالای 130 باهوش
9-نظرت در مورد افراد موفق ، پولدار ، فقیر و بزرگ خانواده چیه ؟
10-نظرت در مورد خلاقیت ؟
11-به نظرت کسی که در یه کنکور اول میشه باهوش بوده یا پشتکار داشته ؟
12- نظرت در مورد سخنان زیر چیه ؟
-بزرگترين درس زندگی اينستکه گاهی احمقها هم درست میگويند. وينستون چرچيل
-آدمهای ماندگار به چیزی جز آرمان نمی اندیشند . اُرد بزرگ
-به كسي كه تمام حرف هاي شما را تصديق مي كند، اعتماد نكنيد. (فرانكلين)
-مردم يك فكر مشترك دارند و آن هم اندوختن مال است. (ولتر)
- زندگى مثل دوچرخهسوارى میمونه... واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشى. آلبرت اينشتين
13. تا حالا عاشق شدی ؟
14.چرا ID(اسم کاربری) ت رو گذاشتی ™ D J V A H I D ؟!!!
15.خفن ترين دعواي عمرت چي بود؟؟؟
16.فکر کن الان بهت بگن هر سیستمی که دوست داری میتونی جمع کنی و همه قطعات داخل ایران هست و از نظر هزینه هیچ مشکلی وجود نداره حالا چه سیستمی رو جمع میکنی
17.عكس منو ديدي؟؟ اگر نديدي فكر ميكيني چه شكليم.؟؟؟
18.بهترين آهنگي كه تو عمرت گوش دادي؟؟
19.اسمایل مورد علاقت چیه ؟
20.دوست داری الان کدوم از بچه ها ازت سوال کنه ؟
21.دوست داری خانومت شاغل باشه یا خانه دار؟
22.وقتی ازدواج بکنی روز اول عید به دیدنت مادرت می ری یا مادر زنت
23.خوب کمی در مورد شیراز توضیح بده اینکه چه افراد مشهوری توی شیراز هستن و سرسبزی و فرهنگ و مهمان نوازی و ...
فعلا همینها شاید باز هم پرسیدم .
موفق باشید
Bahador (08-09-09), D J V A H I D (08-09-09), Quick (08-09-09)
کاربر شهرسختافزار
خوب وحید جان اشکال نداره که ما تازه واردا هم چندتا سوال بپرسیم همشهری؟!
1. درباره آواتارت برامون توضیح بده...!
2. چرا همیشه با اندازه خاص و فقط رنگ آبی مینویسی؟ ( نگو چون استقلالی هستم! اندازه نوشته ها دیگه ربطی به استقلال نداره!)
3. زیباترین عکسی که تا حالا خودت گرفتی ( از منظره ) کجا و کی بوده؟
4. زیباترین عکسی که تا حالا دیدی ( بازم منظره ) رو تشریح کن.
5. بیشتر از چه نوع سبک عکاسی لذت می بری؟
6. مثل اینکه شما طرفای حافظیه میشینید؟ چقدر اونجا رو دوست داری و تا الان چند وقت هست که اونجا میشینی؟ اولویت دومت کجا هست برای زندگی؟
7. چرا کشورهای ایتالیا ، اسپانیا و استرالیا رو دوست داری؟ ( بیشتر چه چیزی در این کشورها نظرت رو جلب کرده؟ )
در آخر هم یه نظر کوچیک درباره ما میدی؟
با تشکر حسین.
آخرین ویرایش توسط Computex در تاریخ 08-09-09 انجام شده است علت: تصحیح فونت و اندازه ( که درست هم نشد!!! )
عضو VIP شهرسختافزار
یادم میاد یه روز به شهریار پیشنهاد دادم 120 صفحه از تاپیک رو پاک کنه که سبک تر بشه اما شهریار یه حرف قشنگ زد که واقعا پیش خودم شرمنده شدم....شهریار بهم گفت که بزار باشه آرشیو قشنگیه برای خودش
آره واقعا گل گفته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - تاپیک Comic های گارفیلد رو دوست داری؟
آره از این سبک خیلی خوشم میاد !!! دستت درد نکنه تاپیک باحالیه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - چقدر از تورنت دانلود میکنی و بیشتر چه چیزایی؟
بیشتر عکس میگیرم ... الان که فعلا چون تو تعمیرات هستیم Adsl ندارم ... با دایل آپ هم امکان دانلود نیست !!! همون عکس بیشتر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - حرف دیگران چقدر برات مهمه؟
بستگی به طرف مقابلم داره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - بیشتر برای چه کاری با دیگران مشورت میکنی؟
تو کارهایی که تو آیندم تاثیر گذار باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - چه اتفاقی افتاد که خدا رو با تمام وجودت حس کردی؟
در مواقع بحران و موقعی که ته خط رسیده بودم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - دوست داشتی کدوم یکی از دوستان ازت سوال میپرسید؟
فرقی نمیکنه ... همه !!! ساسان ... شهریار ... پروین... محمد ترنس ... جناب عمرانی ... مهدی موسوی ... اردلان ... کسری ... علی ... میلاد گلادیاتور ... و خیلی دیگه از دوستای خوبم ... به خدا یادم نمیاد ... مخم الان خوب کار نمیکنه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - اگه یه روز بیام شیراز میای ما رو ببینی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم گفتم ... دوست دارم یه روز بیای ببرم همه جا به قول اصفهانیا گفتنی بتابونمت !!! یه حال اساسی بهت میدم !!! پاشو همین الان بیا !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - قشنگ ترین خاطره ای که از PCN داری چی بوده؟
خاطرات که بسیار داریم از اینجا ولی بیشترینش تو شب نشینیهایی بوده که در فضایی بسیار صمیمانه به همراه Arcade خیلی حال داد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - فسنجون رو چجوری دوست داری؟ شیرین - ترش یا ملس؟
ترش ... ترش ترش !!! با بوقلمون البته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - چندتا زبان خارجی بلدی؟
همون انگلیسی ... فعلا اینتر 5 از اینترچنج از انستیتو ایز ایران !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سوال های خشن و جدید !!!
آخ جوووووووووون !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا شده کسی رو به قصد کشتن بزنی ؟
آره ولی حیف که سریع جدامون کردن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی زندگیت تا الان چند تا مورچه رو له کردی ؟
تو بچگی تا دلت بخواد ... تا جایی که واسم مزاحمت ایجاد نکنه کارشون ندارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا شده کسی بزندت و له و لوردت کنه ؟
آره ... تو پادگان از منطقه آموزش که بر میگشتیم از بس بارم سنگین بود نفهمیدم ... به اسلحه خونه که رسیدیم دیدم زاویه یاب خمپاره 80 از تو کیفش از دور گردنم باز شده افتاده !!! دیگه مارو بردن بازرسی تیپ تا خوردیم زدنمون به ضرب مشت و لگد ... میگفتن اینو از پادگان بردی و تو پادگان جاسوس دشمن هستی ... حالا بیا و درستش کن ... کل گردان رو که جمعیتش به 700 نفر میرسید بسیج کردن ... به یه خط تو راه دوباره برگشتیم پیداش کردن !!! اینجا بود که یه سیر کتک اساسی خوردیم و بعد از این قضیه رفتیم سراغ پارتیمون ... سفارشمون کردن و شدیم منشی فرمانده گردانمون ... یه چیز میدونید ؟! واقعا میگم ... ما بچه اصفهانیای سایتمون همگی گل و گلاب با همشون هم رفیقم و خیلی هم دوسشون دارم ... ولی این سری بچه اصفهانیایی که ما تو پادگان داشتیم پدرسوخته تر از خودشون خودشون بودن ...!!! به همشهریهای خودشون هم رحم نمیکردن ... زیرآب همدیگه رو هم میزدن ... منم بد بلایی سرشون آوردم ...!!! مرخصی که فرمانده گروهانشون مینوشت و میدادن به فرمانده گردانمون امضا بشه ... میومدن همگی زیر دست من ... اون موقع بود که به فرض از 18 روز مرخصیشون رو به 9-10 روز میرسوندم ... ( واسه همشون هم دلیل و مدرک دارم ) نمیدونم اینا چه موجوداتی بودن !!! بازم میگم دوستان اصفهانی من در فروم ... شماها جوابتون رو پس دادین و واقعا فکر بد نکنید ... اونا یه گروه بودن و شما گروه دیگری هستین ... دوستون دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر من رو ببینی اولین حرکت چیه ؟
اگه مهمونم باشی یا مهمونت باشم حرکات فرق فوکوله !!! اگه بیای شیراز میپرم تو بغلت و ماچ و بوس و کلی تحویلت میگیرم ... اگه مهمونت باشم ... خجالت میکشم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر بچه مثبت هستی ( از اون دسته نیستی که قرض استامینوفن میخورن انگار اکس خوردن ؟
مشتی دمت گرم ... هنوز بچه شیراز رو نشناختی مثل اینکه !!! در عالم مثبتی شیطنت هایی هم میکنیم که گفتنش در اینجا صلاح نیست !!! ولی در کل نسبت به بقیه بخوای حساب کنی واقعا مثبتم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا انقدر خوشت میاد از این صورتک ها استفاده بکنیم ( واقعا حالم ... شد )
چشم دیگه استفاده نمیکنم ... ولی واقعا دوست داشتنی هستن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند بار تا الان از بچه کوچیک کتک خوردی ؟
یه چیزی میدونستی ؟ ورود افراد زیر 7 سال به اتاق من ممنوعه !!! از بچه بیزارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا همین ها بسه
ممنون ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
1 - OverClock بلدی؟
آره ... در سطح پایین ... الان دارم از یکی دوستام آموزش حرفه ای میبینم که بتونم افتخاراتی واسه تیم کسب کنم !!!
2 - دنبال سیاست هستی؟
آره هر روز سرم تو سایتهای خبری و روزنامه و اخبار هست ...!!!
3 - فوتبال ایران رو دنبال میکنی؟
آره ... ولی خیلی کمرنگ !!!
4 - فقط "صنعت نفت آبادان" .... نظرت چیه؟
آبادانیا خیلی دوسش دارن ... واسشون خیلی خیلی عزیزه... من نظری ندارم !!!
5 - داریوش هم گوش میدی؟ نظرت چیه؟
آره ... وقتی خیلی حالم گرفته گوش میکنم ... مخصوصا اون آهنگ مادر که میخونه !!!
6 - رابطه ات با جنس مخالف چجوریه؟
بسیار روشن ... و شفاف ... مثل انرژی هسته ای !!!
7 - توی فامیل با کیا راحتی؟
پسر عمه ... دختر دائیم ... دختر عموها و عمم بیشتر !!!
8 - تا حالا از طرف مدیریت بهت اخطار شده؟
تا دلت بخواد ... یه مدت شده بودم اسپمر سایت ... ناخودآگاه ... یه بار اومدم تا 18 تا پ.خ پستهام پاک شده بود ... اونجا بود که برادر شهریار بزرگ اخطاری داد اساسی ... البته دیگه خیلی کم اسپم میدم !!!
9 - قضیه دوربین مدار بسته چیه؟ اگه فضولی نیست بگو
یه مدت تو کارش بودم ... نصب و فروش و شبکه دوربینهای مداربسته ... آخه نمایندگی زنیت روسیه بودیم تو ایران ... که واگذارش کردیم ...!!!
10 - رنگ مورد علاقت؟
آبی ... سبز ... زرد !!!
شرمنده این سایت pic4ever نمیدونم چرا باز نمیشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
این هم سوالات جغرافیایی چون به این علم علاقه داری!!!
دستت درد نکنه !!!
1 - نظرت رو راجع به شهرهای زیر بگو:
New York
بلند ترین آسمونخراش های جهان !!!
LA : Los Angles
خواننده های اونور آبی ایرانی توش زیاد پیدا میشه !!!
تهران
پایتخت ... دود ... زرنگ !!!
اصفهان
خاطرات خوبی از اصفهان ندارم ... شاهین شهر رو خیلی دوس دارم ... پاریس کوچولوه !!!
آبادان
پتروشیمی ... کا ... لب کارون !!!
تبریز
ایل گولی ... شهر ارواح ...
رم
خوشتیپ ترین شهر جهان !!!
پاریس
موزه لوور و قدمت بالا !!!
مکه
قطب اسلام و شهر خدا !!!
توکیو
تکنولوژی ... فناوری ... کار ... زرنگ ... کیفیت بی مثال !!!
2 - نظرت راجع به کشور های زیر چیه؟
ایران
داریم توش از بین میریم ... نسل ما نسل زجر ...
آمریکا
ابرقدرت !!!
عراق
شهر اشغالی !!!
ایالات متحده عربی
بیزارم ... از عرب جماعت بیزارم !!!
ترکیه
واقعا کشور بسیار زیبا ... مردهاش دزدن ... کشوری پیشرفته ... تجارت جهانی
روسیه
سرما ... پوتین !!!
انگلیس
چند وقت پیش سفارتشو از ایران خارج کردن
فرانسه
عاشقشم !!!
یونان
یادم به فیلم 300 افتاد !!!
قبرسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات زیادی ندارم ... قبرسون ؟!
3 - تا حالا مستند "1000 مکان در زمین که قبل از مرگ باید دید" رو دیدی؟
نه ... خیلی دوس دارم ببینم !!! تعریفشو شنیدم !!!
4 - برنامه های شبکه 4 رو دوست داری؟ (کیفیت هاشونو حال میکنی!!!)
راز بقاشو نگاه میکنم بعضی اوقات !!!
* من برنامه 4 سوی علم رو دوست دارم
بسیار عالی ...من دقت نکردم بهش تا حالا !!!
5 - مکان های مورد علاقت توی زمین کجاست؟
آمازون ... اهرام ثلاثه مصر ... قطب جنوب ... خیلی جاهای دیگه
مرسی ... عزیزم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (08-09-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks