@ Mahdi_Moosavi
سلام بر علی کوچولوی بزرگ !
سلام بر عزیز دل برادر ببم جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - چه نوغ سبک موسیقی رو به بقیه بیشتر ترجیح می دی ؟
رپ ، پاپ، راک شرقی !
بیش تر تو پاپ از احسان خواجه امیری ، رضا صادقی و ... حساب میبرم !
آلبوم محسن چاوشی هم چیزی بین پاپ و راک بود !
2 - تا حالا شده در موقعیتی قرار بگیری که آرزو کنی که ای کاش الان خواب بودی ؟ اگه آره میشه بگی چه موقعیتی بوده ؟
آره !
شیطنت های کردم که بسیار خطرناک بوده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یه بار نزدیک بود پراید بابام رو با 120 کیلومتر سرعت بزنم به یه 206 !
کاش اصلا خواب بودم و ماشین رو ور نمی داشتم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - فقط و فقط با یک کلمه مجموعه سایت های شهرسخت افزار و انجمن و شبکه کامپیوتر ایرانیان رو توصیف کن .
صمیمیت !
4 - خانوادتون چند نفره ؟ برادر و خواهر ؟ بچه چندم هستی ؟
6 نفر کلا - خواهر و برادر به نسبت 50 - 50 و بچه سوم تشریف دارم !
5- با پدرت راحت تر هستی یا با مادر ؟
پدر واسه پسرا معمولا بهتره !
مخوصا واسه موقعی که بخوای زن بگیری ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - به نظرت مقدار Vdroop ولتاژ پردازنده مادربوردت یه کمی غیر عادی زیاد نیست ؟
مشکل Blue Screen زیاد داشتم این بود که به همه ولتاژ از قبیل رم ، PPL و ... حدود 20mv اضافه کردم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - کدوم یک از برند های اسپیکر رو بین این 3 تا ترجیح میدی ؟ : Logitech - Edifier - Creative
Logitech
8 - چرا اینقدر دنبال شر می گردی اساسا ؟ ( کلت بو غرمه سبزی میده ؟ )
الان خیلی بهترم !
فامیلا که منو می بینند میگن هنوز شیطونی؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - زندگی رو چه قدر دوست داری ؟
به اندازه ای که واسه زندگی کردن مجبور به ذلت کشیدن نباشی !
ولی حس جاودانه بودن در وجود هر انسانی هست !
10 - نظرت در مورد این عکس چیه ؟
یادم هست یه چند هفته ای اون مقدار Activity روی 100 درصد قفل کرده بود !
مدیرا PM میدادند مرض داری اینهمه فعالیت می کنی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی این قسمت مخصوص مدیراست ؟!
11 - منو یه نصیحت کن .
شعر خودم:
نصیحت می کنم تا زن نگیری | تو این قلاده بر گردن نگیری
تو که در خانه ی خود زن نداری | خبر از حال زار من نداری
بسیار مفیده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
Me Too
موفق باشی . ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks