@ D J V A H I D
1-سلام کاکو چیطوری ؟ سلامتی ؟ دماغت چاقه ؟ کیفیت کوکه ؟!
حالم اصلا خوش نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-مارو نمیبینی تپل شدی ؟
نه دارم از دوریت دغ میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-تو چرو ایقدر پر رو هستی ؟
دوست دخترم هم این سوال رو پرسید نکنه تو همونی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردم بیاد وحید دختره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-احترام بزرگتر سرت میشه یا نه ؟
در 90 درصد موارد نه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (حقیقت رو گفتم ! )
5-تو زبان انگلیسی به کجا رسیدی ؟!
به حدی که دارم مکالمه روزانه تمرین می کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6-شیرازم اومدی ؟ چند بار ؟
شیراز کجاست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7-دوستم داری ؟
دوست دارم به چک کارمندی اونم سه تا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8-دوستش داری ؟ چند تا ؟
دوستش دارم خروار، خروار اندازه فصل بهار ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9-نظرت در مورد ارور صفحه آبی ؟!
هر موقع میاد ، چهره ضایع بیل گیتش جلوم چشمام رو میگیره و چند تا فحش بهش میدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10-بابت چیکارست ؟!
کارمند !
11-FIFA یا PES
Only PES
12-شلوار کردی هم میپوشی ؟
خیلی بدم میاد و هیج وقت هم نپوشیدم ! (کرد که نیستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
13-تو سربازی یه بچه ایلام داشتیم کارش خیلی درست بود !!!
مگه چکار باهات کرده بود ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14-امسال استقلالمون قهرمان میشه ؟!
فوتبال اصلا واسم مهم نیست ولی دوست دارم قهرمان بشه !
15-با بچه زیر 5 سال میونت چیطوره ؟!
حالم از هر چی بچه زیر 5 سال پر رو بهم میخوره !
کلا با بچه ها میونه خوبی ندارم و میزنمشون !
16-کی گفته من آدم خجالتی هستم ؟!
آقا ما غلط کردیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17-در کل آدم منظمی هستی یا لا ابالی ؟!
چیزی بین این دو تا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18-ولخرجی یا خساست از سر رو روت میباره یا متوسط ؟
پول تو جیبم نمی مونه ولی اهل ولخرجی هم نیستم !
19-تو اتاقت چی داری و کلا چه شکلیه ؟!
تو اتاق چیزای زیادی واسه دیدن داریم !
شکلش مربعی و سفید هست !
20-روزه هم میگیری ؟!
نه !
21-دوست داری در چه سنی و شرایطی ازدواج کنی ؟!
25-27 سال و در شرایطی که دستم تو جیب خودم باشه !
22-کسی مجبورت کرده روی صندلی داغ بشینی یا خودت خواستی ؟!
اردلان خواست تلافی کنه ما رو نشوندند اینجا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
23-پی سی نتورک یا شهرسخت افزار ؟!
پی سی نتورک !
24-بدترین اتفاقی که تو زندگیت واست افتاده کی بوده و چی شده ؟!
مرگ عموم بود !
در کل گذشته ها ، گذشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
25-دیر ترین ساعتی که برگشتی خونه ساعت چند بوده؟
شده تا ساعت 5-4 صبح هم خونه نرفتم !
26-آدم منطقی هستی یا احساساتی؟
احساسات رو نباید جدی گرفت !
در 80 درصد مواقع منطقی !
احساسی بودن واسه زن هاست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27-کُشتمشپشهشپشکشهششپاراجمله یمانیستاگهتونستیچپهبخونشو بهرویخودتنیارنمیتونیماهمه یچینما
هممیریمکوچهعلیچپ....(خودت بخونش)
سرکاریه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
29-اگه یک بلند گو بودی اولین چیزی که می گفتی چی بود ؟
خانم های محترم از این طرف ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30-وقتی خجالت می کشی چه شکلی می شی ؟
یه خورده احساس میکنم از چشام میخواد اشک بیاد بیرون ! (البته با گریه اشتباهی نگیرید ! )
31-از چه حرکتی بدت میاد ؟
از کسی که طوری رفتار کنه که انگاری ارث باباش پیشته !
همون جا مستقیم میزنم تو دهنش ! از حرف زور هم نفرت دارم !
32-موقع دعوا با چی از خودت دفاع میکنی ؟
با مشت و در اکثرا مواقع با کله ! (یعنی با کله میزنم گیج میشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
33-شنیدم اهل شعر و شاعری هم هستی ... یه شعر در باب من بساز ببینم !!!
آن قصر که در آن وحید جام گرفت | اردلان بچه کرد و بهادر آرام گرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبر خودم رو دو دستی کندم دیگه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
34-چرا ورداشتی ™ گذاشتی جلو یوزرت ؟
واسه اینکه اعتماد به نفس رو میبره بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت چی شیطون ؟!
35-بهترین دوستانت الان کجان ؟!
الان بهترین ها، دورترین ها هستند ! بجز چند تا !
36-می دونی چرا اون گرگه ( همون دیگه!)هیچ وقت میگ میگ رو نمی گیره؟
آخه میگ میگ Turbo Charger داشت ولی این گرگ احمق نفهمیده بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگ میگ به اندازه یه بوگاتی ویرون قدرت موتورش بود (1001 اسب بخار) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
37-نقطه ضعفت چیه ؟ یه خصوصیتی از خودت که دوسش نداری !!!
2-3 بار یه حرف رو بخوای در گوشم تکرار کنی ، سریع قاطی می کنم !
بعضی دبیرها هم گیر بی خود میدن که منم حالیم نمیشه همون جا جواب میدم !
38-به نظرت گاو حسن که نه شیر داره نه پستون پس چه طوری شیرشو بردن هندستون؟
اینا شایعه است ! گاو حسن شیر داشت ولی پستون نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اون یارو رو نداشته باشی بازم نمی تونی بری دستشویی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
39-اهل هدیه دادن هم هستی؟ آخرینش به کی و چی بوده؟
هدیه دادن و گرفتن رو زیاد دوست ندارم چون میدونم هر کاری در این دنیا واست بکنن بی انتظار نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرینش شاید چند روز دیگه موقع تولد یکی از خودمون باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
40-دوست داری مشهور بشی؟چرا؟
مشهور شدن رو دوست ندارم چون دردسر و توقع بی جا میاره !
41-بهترین بازی کامپیوتری که رو سیستمت نصب کردی چی بوده ؟!
CRYSiS Wahead و Max Payne2 بود !
42-ماندگارترین نصیحت در ذهنت چی بوده و از کی بوده ؟!
بهترين شكل حكمراني، سلطنت بر قلب هاست !
تو نیکی می گن و در دجله انداز، که ایزد در بیابانت دهد باز !
44-تا حالا تو زندگی به مرز پوچی رسیدی؟؟
نه ! هیچکس پوج نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول یک ضرب المثل انگلیسی : نااميدى، آخرين نتيجه گيرى بى خردان است !
45-تا حالا از نزدیک جنازه دیدی ؟! کی بوده و متعلق به چه کسی؟
آره ! عکس اردلان رو دیروز دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
48-دوست داری به گذشته برگردی و یه سری کارها رو جلوشوت رو بگیری ؟!
همه چیزایی که میفتن بی حکمت نیستند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
49-رقاص هم هستی ؟
از رقص بدم میاد و حساسیت دارم !
50-نظر شخصیت در مورد مردمان شیرازی و من ...
خوشا شیراز و آب و هوای بی مثالش | خداوندا دور نگه دار از زوالش !
همین بود دیگه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون شاعر حتما خودتی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاعر میگه : مکن کاری که بازآید به کنعان غم مخور !!!
راستی میدونی ضدحال ترین مورد تو فرومها چیه ؟! اینه که پستت رو ویرایش کنی و اون پایین بنویسه !!!
اینه که هر کاری میکنی دیگه نام تاپیکی که زدی قابل تغییر نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks