@ Bahador
1 - نظرت راجع به گروه Anathema چیه؟ (اگه نشنیدی واقعا نصف عمرت بر فناست)
* اگه نشنیدی از اینجا یه آهنگش رو دانلود کن
پس نصف عمرم جدی جدی بر فناست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - اگر که بخوان مدیرت بکنن (که عمرا مدیر بشی {شوخی} ) دوست داری توی کدوم بخش باشی؟
بخش مورد علاقم موبایل هست ولی عمرم اگه بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - در کل دانش بچه های PCN رو در چه حد ارزیابی میکنی؟
بچه های سخت افزار و نرم افزار 90 درصد خوبن اون 10 درصد هم امثالی مثل اردلان منظورمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اردلان اینو بشنوه آتیش میگیره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - روزانه چقدر فیلم میبینی؟
الان حدود 7 ساعت ولی دارم کمترش می کنم ! (البته منظورم TV نبود)!
5 - چه چیزی نفرت آوره برات؟
اینا رو گفتم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کنی می بینی !
6 - برای گوش کردن موزیک از Head Phon حرفه ای استفاده میکنی؟
نه دوست دارم اسپیکر اونم صدای بلند !
7 - چقدر به مذهب و دینت احترام میزاری؟
قبول دارم ولی در مرحله اجرا لنگ میزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - یادم میاد با پروین یه بحث داشتین. داستان چی بود؟
پروین گفت علی دست نکن توش ! منم دست کردن توش و اینجوری شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می دونم خودت خوب خبر داری جیگر ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
* دیگه نبینم توی حوضه استحفاظی من گرد و خاک به پا بکنیابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 ماهی هست که حتی یه تاپیک هم اونجا بازدید نکردم ! حرف مرد یکیه !
9 - اهل بازی با کامپیوتر هستی؟
نه واسه چشمام ضرر داره !
10 - خلاف سنگینت چیه؟
بچگی یکی بغل دستم تو کلاس اول می نشست اسمش شهریار بود !
باباش پولدار بود و من هم کتکش میزدم تا واسم بستنی ، نوشمک ، لواشک و ... بگیره!
یه بار هم یه توپ ازش گرفتم خیلی حال داد ! البته هم دستم هم پسر عموم بود ! (شریک جرم!)
راستی اصفهانی هم بودند فکر کنم ! این شهریار خودمون نبود ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks