ممنون عزیز.
من شخصا در مورد اون یه ذره مغز تردید دارم اما خوب با حرف شما دلگرم شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

1- نظرت راجع به دوست عزیزمون AMD>INTEL که ماشاالله اطلاعات سخت افزاری بالایی دارن چیه؟

2 - چرا همه از شهریار میترسن؟

3 - آرشیو فیلم داری؟

4 - چندتا گوشی تا حالا داشتی؟ چیا بودن؟

5 - چی شد به Enrique علاقه پیدا کردی؟

6 - زیبا ترین و با معنی ترین موزیک ویدئویی که دیدی از کی بوده و اسمش چی بوده؟

7 - زیبا ترین دیالوگ رو توی چه فیلمی شنیدی و چی بوده؟

8 - بازیگران زن و مرد مورد علاقت چه داخلی و چه خارجی رو نام ببر و بگو چرا ازشون خوشت اومده؟

9 - نظرت راجع به سریال Friends چیه؟

10 - نظرت راجع به این جمله که توی سایت ویکیپدیا در مورد سریال 24 نوشته شده چیه؟
1- اوه اوه این مورد رو باید پیغام خصوصی بدید وگرنه اخطار میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

2- شهریار که ترس نداره، بلکه سیاست هاش ترس داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

3- روی هارد نیاز نگه نمی دارم و حذف می کنم ولی روی DVD اونا رو نگه میدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

4- اینجا 5-6 تا گوشی داریم که متعلق به کسی نیست و فقط سیم کارت هاش صاحب داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی احتمالا ماه دیگه i900 Omnia واسه خودم می گیرم !

5- اولش واسه تفریح بود ولی بعدا معتاد شدم بهش (پسر عموم من رو آشنا کردم !) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

6- Linkin Park که نبوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی آهنگ Addicted انریکه رو دوس دارم !
Maybe I'm addicted

I'm out of control
but you're the drug
that keeps me from dying
Maybe I'm a liar

but all I really know is
you're the only reason I'm trying

7- دیالوگ های Matrix رو دوست دارم. مخصوصا آخر فیلم تو Matrix Revolution که با جمله Mr.Anderson Welcome Back شروع میشه !

8- بازیگر مرد داخلی : شهاب حسینی، پوریا پورسرخ ، محمدرضا گلزار و ... فقط خوشم از تیپشون و قیافه شون میاد وگرنه هیچ کدوم رو بازیگر حساب نمی کنم !
بازیگر مرد خارجی : Wentworth Miller بازیگر نقش Michael Scofiled در فیلم Prison Break (آواتار فعلی!)
Jasom Statham هم بد نیست ولی از وقتی فیلم CRANK2 - High Voltage رو دیدم بهش نا امید شدم !
Song Ill Gook بازیگر نقش jumong در فیلم Jumong !
الان خضور ذهن ندارم وگرنه خیلی ها هستند که باید بگم !

بازیگر های زن رو هم بی خیال ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

9- دوست نداشتم ببینمش ! حالا نظر خودت چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

10- حرف مفته وگرنه ایران الان داشت پخشش میکرد. من اصلا حوصله سریال هایی رو ندارم که بیش تر از 65 قسمت بشن ! سال قبل جومونگ رو هم دیگه مجبور شدن دیدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

موفق باشید... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید