Bahador (31-08-09)
مدیر سابق انجمن
خوب به سلامتی این بلای طبیعی و خانمانسوز را به خوبی و خوشی پشت سر گذاشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تمام دوستان و سرورانی که منت گذاشتن و از بنده سوال کردند کمال تشکر را دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشالله سر صندلی داغشون جبران میکنیم
نفر بعدی کیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد بنده ALI جان هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (31-08-09)
نفر بعدی Ali هستش.
علی جان شما از ساعت 00:01 روز سه شنبه رسما روی این صندلی میشینی برای داغ شدن.
ظاهرا اردلان بدجوری برات خیز گرفته پس حسابی آماده باش.
دوستان عزیز هم سوالاتشون رو آماده کنن
Failure is not an option
Ardalan (31-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من هنوز سوالات زیادی دارم از اردلان بپرسم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا زوده.....
Bahador (31-08-09)
نه دیگه 5 روز تموم شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالات رو توی پروفایلش بپرس.
بالا بری پایین بیای باید امشب بشینی وگرنه میدم Banت کنه شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
عضو VIP شهرسختافزار
پس سوال زیاد و طولانی نپرسید که از جواب دادن به شدت معذور میشم (به دلیل کار شخصی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
مهم : سوالات اردلان هم پاسخ داده نمی شوند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از صحبت های صورت گرفته با تیم صندلی داخ و کلی دلیل و مدرک بر گناهکاریه علی این کاربر شامل مقداری وقت برای جبران کارهایش و راضی کردن شاکی ( اردلان ) شد
علی تا ساعت 00:00:01 امشب وقت داره رضایت شاکی رو بگیره در غیر اینصورت باید روی صندلی بشینه به مدت 6 روز
با تشکر امیر به نمایندگی از تیم صندلی داخ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (31-08-09)
|
|
مدیر سابق انجمن
من 1000 تا سوالم آمادست منتظرم برنامه شروع بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (01-09-09)
از هم اکنون بحث جنجالی با متهم ردیف اول علی شروع شده.
علی شما نمیتونید سکوت اختیار کنید در ضمن هر حرفی که بزنی ممکنه بر علیه شما استفاده بشه.
خوب جدا از شوخی ها بریم سراغ صندلی داغ.
علی جان طبق رسم و رسومات گذشته یه بیوگرافی از خودت برای بچه ها بده که بچه ها با شما بیشتر آشنا بشن و بعد به چند سوال اول من جواب بده لطفا:
1 - چرا اسمت رو علی گذاشتن؟
2 - چرا انقدر اردلان رو اذیت کردی؟ (جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود؟)
3 - چی شد که با PCN آشنا شدی؟
4 - چی باعث شد که انقدر فعال بشی؟
5 - یکی از خصوصیات خوبت اینه که توی هر ضمینه ای اطلاعاتی داری.آیا چیزی هست که فکر کنی در حد یه حرفه ای بتونی در موردش بحث تخصصی کنی؟
6 - چرا کل کل یا بحث با بچه ها رو دوست داری؟ (منظورم کل کل بد نیست بلکه صحبت های دوستانه هستش)
7 - چی باعث شده که اطلاعات تخصصیت رو بالا ببری؟
8 - دوست داری تا کی و برای چی فعالیت رو ادامه بدی؟
9 - اولین دوستت اینجا کی بود؟ صمیمی ترین دوستت کیه؟
10 - عشق فیلم هستی؟
Failure is not an option
بـــــــــــه بـــــــــــــــه داش اردلان عزیز
میخام یکم اذیتت کنم داداش
1.اخلاقیات و رفتارت خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..
2 - اخرین باریکه بد جوری ضایع شدی ؟
3 - آخرین بار که کسی رو ضایع کردی ؟
4- اسم اخرین دوست دخترت چیه ؟ ( البته اگه غیرتی نمیشی ) :دی
5 - طرفدار چه مدل گوشیهای هستی ؟ و چه مارک های رو دوست داری
6 - با پی سی نتورک چه جوری آشنا شدی ؟ معرف داشتی ؟ اگه داشتی کاربریشو بگو اخراجس کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( شوخی)
7 - .تیپ و ظاهرت رو شروح کن ؟! البته اگه خض نیست مثل خودم
8- غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
9-.آخرین دعوات شدید بوده ؟ شدیدترین دعوای عمرت؟زدی یا خوردی؟
10 - دهمین سوال رو هم در مورد خودم میپرسم نظرت درمورد من چیه ؟ خیلی فضولم :دی
عضو VIP شهرسختافزار
خدا بگم چی چی تون کنه که منو آواره کردید روی این صندلی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه شروع می کنیم !
@ Bahador - #1362
چشم !
علی جان طبق رسم و رسومات گذشته یه بیوگرافی از خودت برای بچه ها بده که بچه ها با شما بیشتر آشنا بشن !
بیوگرافی:
نام مستعار: علی
نام اصلی : علی اکبر
قد : 176CM
وزن : 60KG
محل زندگی : فعلا ایلام و چهارسالی هم کرمانشاه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زبان های قابل فهم : فارسی، انگلیسی، لری، کردی ، لکی ! (قرمز ها رو مسلط هستم!)
جزییات بیش تر رو دوستان می تونند بپرسند !1 - چرا اسمت رو علی گذاشتن؟
بابام ظاهرا از این اسم های امامان خیلی خوشش میاد اینه که اسم هممون تو کربلا حضور داشته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - چرا انقدر اردلان رو اذیت کردی؟ (جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود؟)
باور کن خیلی خوشم ازش میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - چی شد که با PCN آشنا شدی؟
دنبال مطلب مربوط به اورکلاکینگ بودم که رسیدم اینجا !
اون موقع هر چی مطلب در این زمینه بود متعلق به مهراد عزیز بود !کلا اول ها تا پست دو هزار کل کل داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید4 - چی باعث شد که انقدر فعال بشی؟
تو بعضی زمینه ها تخصص دارم ! مثلا تو بخش مولتی مدیا تخصص ویژه دارم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید5 - یکی از خصوصیات خوبت اینه که توی هر ضمینه ای اطلاعاتی داری.آیا چیزی هست که فکر کنی در حد یه حرفه ای بتونی در موردش بحث تخصصی کنی؟
فکر کنم از اول که اومدم با همتون یکی یه باز دعوا کرده باشم . از تیم مدیریت گرفته تا کاربران فعال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید6 - چرا کل کل یا بحث با بچه ها رو دوست داری؟ (منظورم کل کل بد نیست بلکه صحبت های دوستانه هستش)
ولی الان با هیچ کس تو فروم مشکلی ندارم!معمولا مطالعات عمومی که دارم خیلی بالاتر از مطالعات درسیم هست ! فکر کنم 4 به 1 باشه !
7 - چی باعث شده که اطلاعات تخصصیت رو بالا ببری؟
بهت قول میدم نهایتا تا تابستون سال دیگه بتونم روزی 10 تا پست بزنم بعد از اون دیگه نمیام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید8 - دوست داری تا کی و برای چی فعالیت رو ادامه بدی؟
کنکور دارم ...
اولین Zero-X بود که میشه همون Laybrinth الان ! سید امیر گل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید9 - اولین دوستت اینجا کی بود؟ صمیمی ترین دوستت کیه؟
فیلم زیاد نگاه میکنم مخصوصا سریال ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید10 - عشق فیلم هستی؟
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (01-09-09), D J V A H I D (01-09-09), Labyrinth (01-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks