خب ... می بینم که اردل DVB نشسته روی صندلی داغ . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در وحله اول که یه تشکر بابت مشاوره دستگاه Iclass که بهم دادی بهت بدهکارم . دستگاه خیلی خوبیه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در وحله دوم هم می رم سراغ سوال ها :

1 - من هنوز نتونستم قضیه رکورد شکنی اون بازی پنگوئن رو حضم کنم ! جان من چطوری اینقدر سریع رکوردی که من اونقدر براش خون دل ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) خوردم رو بزنی !؟

2 - من نمی دونم چرا هر وقت اسم کاربری شما به گوشم می خوره یاد یه گربه می افتم که یه اصلحه دست گرفته و داره رو رگبار تیراندازی میکنه ! خودت می دونی چرا ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

3 - چه نوغ سبک موسیقی رو به بقیه بیشتر ترجیح می دی ؟

4 - تا حالا شده در موقعیتی قرار بگیری که آرزو کنی که ای کاش الان خواب بودی ؟ اگه آره میشه بگی چه موقعیتی بوده ؟

5 - فقط و فقط با یک کلمه مجموعه سایت های شهرسخت افزار و انجمن و شبکه کامپیوتر ایرانیان رو توصیف کن .

6 - خانوادتون چند نفره ؟ برادر و خواهر ؟ بچه چندم هستی ؟

7 - با پدرت راحت تر هستی یا با مادر ؟

8 - منو یه نصیحت بکن .

فقط همین سوال ها بود .

موفق باشی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید