دوستان عزیز اردلان عزیز از تاریخ 3 شهریور روی صندلی نشستن. ببینم چکارش میکنیدا
خوب اردلان جان من سولامو اول میپرسم اما قبلش یه بیوگرافی خوب از خودت بده
اینجانت اردلان متولد 21 دی 1369 در شیراز هستم دانشجو کاردانی رشته صنایع شیمیایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده از همان اوایل کودکی نافم را با بد شانسی بریدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که به دنیا اومدم منو اشتباهی به یه خانواده دیگه دادن و یکی دیگه رو اشتباهی به خانواده من دادن (عمق فاجعه رو ببینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
وقتی اشتباهی منو به خونه میارن همه میگن چشاش شبیه مامانش دماغش شبیه باباشه هرکی یه چیزی میگه تا تلفن زنگ میزنه که ای بیایین بچه رو اشتباهی بردین ( همه ضایع میشن ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه میبرنم بیمارستان و بچه ها رو درست تحویل خانواده هاشون میدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
21 روزم بوده که چسبندگی معده پیدا میکنم یعنی هر چی میخوردم میوردم بالا بعد میبرنم دکتر دکتر میگه یک ساعت دیگه میمیره باید سریع عمل بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه بچه 21 روزه میره زیر تیغ جراحی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم به خیر میگذره تا اینکه در سن 3 سالگی در خانه مادربزرگم روز زمستانی در استخر یخ میوفتم و داشتم غرق میشدم که یکی از فامیلامون نجاتم میدم ( اینم به خیر گذشت ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی کل زندگیم بالای 50 بار برق گرفتگی شدید داشتم که هنوز جاش رو دست و پام پیدا اصولا به برق زیاد پیله میکردم ( اونم همینطور ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - چی شد که با PCN آشنا شدی؟
یه رفیقی داریم به نام حامد Ship Storm این اومد به من گفت که دوستم یعنی شهریار یه انجمن داره بخش ماهوارشون مدیر نداره برو فعالیت کن منم گفتم چشم ایدی شهریار رو داد و ما هم اومدیم
2 - اهل فیلم و سینما هستی؟ چه ژانری بهت حال میده؟
اره خوراکم فیلمه روزی 3-4 تا میبینم
ژانر خاصی مد نظرم نیست ولی با کمدی و اکشن و مخلوط این دوتا حال میکنم در درجه بعد هم درام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - موسیقی چی؟ چه سبکی بیشتر گوش میدی؟
هر چیزی که به گوشم خوش بیاد گوش میاد بیشتر ترنس و دنس ولی فعلا زیاد اهل رپ نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - 3تا از بهترین خواننده های ایرانی و 3 تا هم غیر ایرانی رو به ما معرفی میکنی؟
راستین
روزبه نعمت اللهی
آرش
Yanni اگه بشه اسمشو خواننده گذاشت
Sting
Back Street Boys
5 - کدوم یکی از شکلک های انجمن رو بیشتر از همه دوست داری؟
این که دیگه نیاز به گفتن نداره تمام اونایی که با من چت میکنن میدونن که خوراکم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هست
6 - چی شد که توی تیم مدیریت رفتی سراغ نرم افزار؟
به خدا آقا ما غلط کردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه روز اومدیم انجمن دیدیم اثری از انجمن ماهواره نیست رفتیم سراغ شهریار گفتیم چکار کردی انجمن رو گفت به علی شیلترینگ انجمن ماهواره تعطیل شد
چیز دیگه ای حالیت هست گفتم نرم افزار یه چیزایی بلدیم یه چندتا سوال پرسید بعدش کردمون مدیر انجمن نرم افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - اولین دوستت توی PCN کی بود و چجوری باهاش آشنا شدی؟
اولین دوستم همون Ship Storm بود بعدش کم کم با بروبچ آشنا شدیم آقا وحید هم که از دوستان هم فرومی قدیمی هستیم هم دیدی که یه روز سر و کلش اینجا پیدا شد
8 - اگه مدیر نرم افزار نبودی مدیر کجا میشدی؟
Trash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا اینا واسه دست گرمی بود
منتظریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks