سلام مهدی جان ... خیلی مخلصیم برادر ارشد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX
1. ای بابا ، شما هم عجب گیری دادید ها !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خب یه ذره فکر کن ، بیشتر ، باز هم بیشتر ، نفهمیدی ؟ خوب 17 سالمه دیگه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. از پنجشنبه خوشم میاد و از شنبه متنفرم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3. نــوچ ! ما از این چیزای فرنگی نداریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. نمی دونم والا ! ولی فکر کنم حدود 8 مگابایت بوده ... اصولا زیاد دانلود نمیکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5. خوش قول عزیز دل ! به من میاد بد قول باشم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6. هیچ کدوم ! Only 7Up
7. تی وی ام TVM هست ...
8. چیز زیادی نمیخوام ... فقط اگه یه Core2Extreme QX6700 و GiGa DQ6 و 4GB RAm Corsair 800MHz و XFX GeForce 8800GTX x 2 (SLI) و Monitor LCD Sony 19" بدند استقلالی میشم ! (چه کم توقع) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9. جای هیچکس ... جای خودم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10. هر کدومشون مزیتهای خودشون رو دارن ... گذشته پر از خاطره است ، آینده پر از امید و آرزو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون مهدی جان - عشق است K750 جواتی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks