برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- بچه شیطونی نبودم... خیلی خجالتی - کم حرف و کلا گم بودم.
2- فکر کنم حدود 10 سالی باشه...کمتر با بیشتر...
3- شعر و آواز چه ربطی به هم دارن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شعر نگفتم . خیلیا میگن صدای خوبی دارم البته نه برای آواز ( حتی توی حمومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
4- قبلا هم گفتم همیشه حضور دارن . از بیست 23 میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- تعریف از خود.... !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- بچگی اصلا به این چیزا فکر نمیکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی الان دلم میخواست بهتر از این باشم
7-مدینه گفتی و کردی کبابم... کدومشو بگم؟؟!!
8-پیتزا ، قورمه سبزی ... دست پختم خوبه ( به مامانم رفتم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
9- دروغ چی بیده؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- فیلم میبینم... اگه کتاب خوب گیرم بیاد میخونم ... sms میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- هر چی که خوشحالش کنه و انتظارش رو نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- پیتزا یا ساندویچ همبرگر
13-انقدر که سربار و محتاج کسی نباشم.
14- کاری که تا حالا کردم!!
15-اینو دوست ندارم که یه جاهایی که باید یه چیزی رو بگم ،سکوت میکنم.... از این خوشم میاد که همیشه با رفتارم دیگران رو متعجب میکنم!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16- هیچ کدوم...کلا اهل بریز و بپاش نیستم.
17- اینکه بتونی تحت هر شرایطی حرفت رو بزنی حتی اگه برای کسی اهمیت نداشته باشه!!
18- آرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19- تو که سوال نپرسیده نزاشتی؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20- سلامت باشن و هر چی که خوبه واسه اونا باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks