این صندلی داغت کرده یا نه ؟؟
اگر آره چرا نمیگی یکی دیگه مثل وحید بشینه ؟
عضو VIP شهرسختافزار
آقا مریضیم چکار کنیم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی پروین جان Undomiel رو کجای فیلم میگن همش بهش میگن Arwen پس فامیلیشو کی میگن؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این صندلی داغت کرده یا نه ؟؟
اگر آره چرا نمیگی یکی دیگه مثل وحید بشینه ؟
عضو VIP شهرسختافزار
یه چند تا سوال دیگه تا بلند نشدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-اگه امکانش هست مقداری از دوران کودکیتون تعریف کنید؟
2-از کی با کامپیوتر آشنا شدین؟
3-تا حالا شعر گفتین؟صداتون برای آواز چطوره؟
4-مدیر سایتو چگونه ارزیابی میکنید و اگه بخواین از 20 به اون نمره بدین چند میدین؟
5-خانواده از شما راضی هستند؟
6-از بچگی دوست داشتین همینی که الان هستین باشین یا طور دیگه ای میبودین؟
7-یکی از آرزوهایی که تا حالا بهش نرسیدین ؟
8-چه غذایی دوست دارین؟ دست پخت خودتون چطوره؟
9-یک دروغ بزرگ بگین ؟
10-اوقات فراغتت را به غیر از انجمن کجا می گذرونی؟
11-دوست داری به بهترین دوست چی هدیه بدی
12-دوست داری امشب شام چی بخوری؟
13-دوست داری چند سال زنده باشی؟
14-اگه یکی بهت از پشت خنجر بزنه چی کار می کنی؟
15-از کدوم خصوصیت خودت بدت میاد از کدوم خصوصیت خوشت میاد ؟
16-خسیس هستی یا ولخرج؟؟
17-ازادی رو در چی معنا میکنی؟
18-اگه مهمانی جایی دعوت باشی ایا والدین به تو اجازه رفتن را میدهند ؟
19-دوست داشتي چه سوالي ازت مي پرسيدن كه تا حالا نپرسيدن؟
20-یه دعا واسه دوستات بکن!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (17-01-09)
کاربر شهرسختافزار
صبر کنید من هنوز کار دارم
|
|
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- بچه شیطونی نبودم... خیلی خجالتی - کم حرف و کلا گم بودم.
2- فکر کنم حدود 10 سالی باشه...کمتر با بیشتر...
3- شعر و آواز چه ربطی به هم دارن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شعر نگفتم . خیلیا میگن صدای خوبی دارم البته نه برای آواز ( حتی توی حمومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
4- قبلا هم گفتم همیشه حضور دارن . از بیست 23 میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- تعریف از خود.... !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- بچگی اصلا به این چیزا فکر نمیکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی الان دلم میخواست بهتر از این باشم
7-مدینه گفتی و کردی کبابم... کدومشو بگم؟؟!!
8-پیتزا ، قورمه سبزی ... دست پختم خوبه ( به مامانم رفتم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
9- دروغ چی بیده؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- فیلم میبینم... اگه کتاب خوب گیرم بیاد میخونم ... sms میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- هر چی که خوشحالش کنه و انتظارش رو نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- پیتزا یا ساندویچ همبرگر
13-انقدر که سربار و محتاج کسی نباشم.
14- کاری که تا حالا کردم!!
15-اینو دوست ندارم که یه جاهایی که باید یه چیزی رو بگم ،سکوت میکنم.... از این خوشم میاد که همیشه با رفتارم دیگران رو متعجب میکنم!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16- هیچ کدوم...کلا اهل بریز و بپاش نیستم.
17- اینکه بتونی تحت هر شرایطی حرفت رو بزنی حتی اگه برای کسی اهمیت نداشته باشه!!
18- آرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19- تو که سوال نپرسیده نزاشتی؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20- سلامت باشن و هر چی که خوبه واسه اونا باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
D J V A H I D (17-01-09), Mahdi_Moosavi (17-01-09)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز قابل تحمله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بببینم مگه کسی پشته در منتظره!؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Overclocker (17-01-09)
Administrator
سلام
نبودیم ، هستیم ، آمدیم
1. بزرگترین اشتباهتون در زندگی ؟
2. سه تا از « چرا » هایی که توی زندگی جوابی براش پیدا نکردید ؟
3. شعر نو یا شعر کلاسیک ؟
4. از شاعران معاصر به کدوم یک علاقه دارید ؟
5. هیچ دانی آشنا کردن ؟!
6. گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد ؟
7. و چرا در قفس هیچ کس، کرکس نیست ؟
8. میانسالی رو ترجیح میدید یا دوران جوانی ؟
9. نظرتون در مورد این بیت:
ز عشق ناتمام ما، جمال یار مستغنی است / به آب و رنگ و خال و خط، چه حاجت روی زیبا را
10. زیباترین آرزوی دنیا ؟ لزوما نباید آرزوی خودتون هم باشه
ادامه یا عدم ادامه سوالات ارتباط مستقیمی با نوع جوابها دارد...
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (28-01-09), Shahryar (28-01-09)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن خوش آمد گویی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- ( مدینه گفتی و کردی کبابم )بزرگترین و همیشگی ترین اشتباهم اعتماد به اونایی هست که آخرش معلوم میشه اونی نبودن که نشون دادن.
2- سه تاش خیلی خصوصیه!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- بیشتر نو ( اینو شنیدی: بیا حواسمان را پرت کنیم / مال هرکس دورتر افتاد / عاشق تر است/ اول خودم. / حواسم را بده تا پرت کنم)
4- حسین پناهی
5- آره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- اتفاقا همیشه از ترکیب و شکل شبدر خوشم می اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- آخه کرکس رو که نمیشه تو قفس کرد ، میشه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( آزادی چیز خوبیه)
8- هر کدوم جای خودش
9- با مصرع دوم موافقم ولی معنی مصرع اول رو متوجه نشدم؟!
10- صلح و سلامتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
M A H R A D (28-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
ظاهرا شما مجرد هستید قصد متاهل شدن ندارید؟! (البته شما مثل خواهر بزرگتر ما هستید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
به نظرم تو این سن هر چه زودتر بهتر!
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو کلمه هم از مادر عروس!
این مسئله کاملا خصوصیه
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks