arven_andomil (09-01-09), Bahador (04-01-09)
حق آب و گل داره
arven_andomil (09-01-09), Bahador (04-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بهادر جان زود رفتید سر سوالاتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول طبق معمول یه بیو گرافی کامل باید از ایشون داشته باشیم!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (10-01-09), Bahador (04-01-09)
|
|
خوب منم یه بیوگرافی خواستم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه طبق معمول پیش نرفتم شرمنده.من خیلی وقت بود با یسری از قوانین تغیر کرده سر و کاری نداشتم.
Failure is not an option
arven_andomil (10-01-09), ™Ali (04-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
پس کوش این پروین خانوم ؟ بیا شروع کن دیگه !!! منم یه عالمه سوال دارم ... اول اینا رو جواب بده تا بعد !!! اگه دیر بیای مجبوریم یه نفر دیگه رو بشونیم اینجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
فکر کنم تا ایشون تشریف مبارک بیارن این صندلی یخ زده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی بهشون اطلاع رسانی کردند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مورد از مجموعه متفاری می باشد
عضو VIP شهرسختافزار
میگم بهتر نیست فعلا یه نفر دیگه رو رو صندلی بنشونید تا بعد که پروین خانوم از خواب زمستانی برخیزند ...اونوقت ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (09-01-09)
کاربر افتخاری
سلام ببخشیداا... شما همه رو بی خبر میشونید رو این صندلی داخخخخخخخ !!!
یه اِهِنی یه اُهُنی ....
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
D J V A H I D (28-01-10)
|
|
کاربر افتخاری
****************************************برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-اسمم پروین هست. متولد 59 / امیدیه- دبستان و راهنمایی و دبیرستان رو شوش خوندم- 3 بار کنکور دادم تا بالاخره سازمان سنجش از رو رفت و اسمم رو جزء قبولیا اعلام کرد. شیمی کاربردی . سال 80. دانشگاه رو امیدیه خوندم( آزاد)- سال 84 فارغ التحصیل شدم. مدتهـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــای مدیدی من دویدم و کار دوید. .. تا اینکه................... در حال حاضر در شورای حل اختلاف مشغول بیدم
2-: قبلاً ( زمان دایناسورها) اون ور بودم (p30)و از اینجا خبر نداشتم . برادرم اینجا عضو بود. تا اینکه رفت شیراز(دانشگاه) یه بار ازم خواست در مورد قیمت یکی دوتا گوشی براش سوال بپرسم بعدم گفت هم اون ور بپرس هم اینجا ( www.shahrsakhrtafzar.com ) ولـــــــــــــــــــــــ ــــــی پسوردش یادش نمی اومد!!!منم خودم عضو شدم و ......(بقیه اش رو پائین میگم )
3-: تصمیم !؟ بیشتر پیش اومد... میدونی اول قسمت موبایل (تم و والپیپر) یکم هم موسیقی ( زنگ موبایل و آهنگهای کم حجم) کنار ایناهم سری به بخش عکس میزدم. از قضا اونجا خاکش دامنگیر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته دوستان هم خیلی لطف داشتن ... موندگار شدیم
4-: تقریباً همه چیز پلیسی ، درام ، تاریخی ، فانتزی ( عشقِ ارباب حلقه ها) البته فیلم ترسناک و جک و جونوری نمیبینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . آخرین فیلم وحشتناکی که دیدم اسمش wish master بود . فرداش هم امتحان زبان داشتم. تا صبح هم قرار بود بیدار بمونم( سال سوم دبیرستان بودم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بیشتر قضیه رو کم کنی بود!! نیم ساعت بعد از اینکه فیلم شروع شد دیدم پرده های اتاق رو خیلی وقتِ به دقت نگاه نکردم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- شون پن- ال پاچینو - کیت بلانچت - با اینی که گزاشتم آواتارم لیو تایلر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6-همه جوره گوش میدم به جز رپ
7-کاوه یغمایی ( عاشق صدای گیتارشم ) - ابی- سیروان - الکس
8-آبی- صورتی - سفید
9-به طور متوسط 2 تا 3 ساعت ( اگه فقط بیام نت) در صورتی که فیلم بخوام ببینم 4 تا 5 ساعت( البته اگه بیکار باشم)
10- بستگی به موضوع داره و شخصی که صحبت میکنه یا باهاش صحبت میکنم!
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Bahador (10-01-09), D J V A H I D (09-01-09), green_waves (10-01-09), Olesius (09-01-09), Overclocker (09-01-09), Shahryar (09-01-09)
میشه در مورد انتخاب id تون یه توضیحی بفرمایید منظورم arven هستش.
ممنون.
arven_andomil (10-01-09), Bahador (10-01-09)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks