برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآره ، زیاد ! الان نه .1- بچه که بودی از تاریکی میترسیدی ؟ حالا چی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روز ! شبا تریپ غمه !2- روز را بیشتر دوست داری یا شب ؟
به شدت رفاقت .3- رفاقت را ترجیح میدی یا رقابت ؟
آره ! اونم بله ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید4- تا حالا شده از دست من این قدر عصبانی بشی که توی دلت کلی فحش بارم کنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در رابطه با بقیه بچه های دور و بر چی ؟
لاس و گاس ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید5- اگه قرار بود یک بار دیگه به دنیا بیای ترجیح میدادی توی کدوم شهر به دنیا بیای ؟
انجمن !؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه آقا!! تو دنیای واقعی کارای مهم تر از دنیای مجازی دارم !6- اگه روزی بهت بگند تنها یک 1 ساعت دیگه زنده ای توی اون یک ساعت به انجمن سر میزنی ؟
من شعرهای سهراب رو خیلی می خونم . ولی هنوز یه شعر اونقدر رو تاثیر نگذاشته که به عنوان بهترین قطعه انتخابش کنم .7- قشنگ ترین شعری که خوندی چی بوده ؟
اونم مثل بالایی .8- قشنگ ترین بیت هایی که تا حالا شنیدی را دو تاش را اگه میشه بگو .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید9- Tuniq جان خوبه ؟
خوبه ، سلام میرسونه . اتفاقا شدیدا بی تابی تو رو می کنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاثیر گذار بود !10- نظرت در مورد بخش " از مرد یخ فروشی ... " چیه ؟
11- علم بهتره یا ثروت ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ثروت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا جلوی جانور جماعت زیاد سوتی نمیدم ! ولی یه بار شده ، البته خیلی بدفورم نبود !12- تا حالا شده جلوی دختری ضایع بشی به صورت بدفرم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیشب ساعت 3 نصفه شب ، بین خواب و بیداری رفتم از تو یخچال آب بردارم بخورم ، شیشه از دستم لیز خورد افتاد شکست ! در همون لحظه پدر گرامی که از خواب بیدار شده بود 2 عدد حرف بد بد نثارمان فرمودند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید13- آخرین سوتی که دادی چی بوده ؟
چه قدر زجر آوره ، زمانی که آزادی در دسترست باشه و نتونی خودت رو از بند رها کنی ! ( داشتی جمله رو ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
قبلیه که اینقدر عینکش رو گذاشت برداشت ...آخرش دیگه خسته شده بود ! این جدیده هم که وسط آسمون رو نشون گرفته !15 نظرت در مورد آواتار فعلی یاهوم ، قبلیش و فعلی فروم ؟
در کل آواتارت خیشگله ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ها ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید16-قبول داری FF 3.1 > Opera 9.6 ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون کشک !17- کشک یا علم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
همیشه سعی کن مرد باشی ( پدرم )18- قشنگ ترین جلمه ای که از کسی شنیدی تا حالا چی بوده ؟ ( 3 تاش را بگو و بگو از کی ) .
تو آدم بشو نیستی ( پدرم ) ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
هیچ وقت به خاطر درس و نمره به خودت فشار زیاد نیار ( رفیق فابریکم )
پی سی نتورک : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید19- نظرت را در مورد این ها با یک اسمایل بگو :
شهر سخت افزار : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پول : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
OC : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پشمک ! : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشمک ! : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4WD : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روزه : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کوروش : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسه فعلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوچ !20- تا حالا شدی بگی ای خدا کاش جای فلانی بودم ؟
چون 3 فاز میده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید21- چرا از رپ خوشت میاد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به حق چیز های ندیده و نشنیده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید22- نظرت راجع به این صفحه چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید23- ممنون که وقت میگذاری می پرسی
24- شهریار
25-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks