برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عشق : بدنم مور مور میشه !با خوندن هر کدوم چه حسی بهت دست میده
عشق ، حسادت ، خشم ، اعتیاد ، غیبت ، چاپلوسی ، شهریار بارانی
حسادت : حالم به هم میخوره !
خشم : همون خشم !
اعتیاد : بی حالی
غیبت : حی خاله زنکی !
چاپلوسی : همون حس حسادت !
شهریار بارانی : حس سرما ( هوای برفی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اول منتظر امدادهای غیبی می مونم ! در آخر می زارم گرگ ها نزدیک بشن .. جاخالی می دم بیفتن ته دره سقط شن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مطمئن باش خودم رو مفت و مجانی پرت نمی کنم پایین ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر پشتت یک دسته گرگ باشن و روبه روت دره چکار میکنی ؟
خواب دیدم دارم تو یه حیاط سرسبز به رفیق قدیمیم که پارسال فوت کرد ، قدم می زدیم . ( خیلی زیبا بود حیاطه )زیباترین خوابی که دیدی ؟
خواب دیدم مردم ، دارم تو غسال خونه می شورنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبدترین کابوسی که دیدی ؟
از چه سبکی از موزیکهای خارجی خوشت میاد ؟
کلا با رپ حال میکنم + پاپ ایرانی .
تخمه !کدوم یکی رو ترجیح میدی تخمه یا گز ؟
اینو یقینآ میگم نه !تا حالا شده باعث بشی رابطه ای بهم بخوره ؟ ( دوستی و .... )
ادیسون : خدا پردش رو بیامرزه ، امسال تو بی برقی فهمیدیم عجی نعمتیه این برق و روشنایی !نظرت رو در باره این افراد بگو
ادیسون ، حضرت علی ، بوش ، خودم
حضرت علی : کوچکتر از اونم که درباره حضرت علی نطر بدم !
بوش : آدم بیخیال و $###$@ هست !
خودم : ......... بیخیال ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، هیچ انسانی بی عیب و ایراد نمیشه ، ولی در صورتی که منطقی صحبت کنه ، می تونه دوستش رو ارشاد کنه .و آخرین سوالها آیا کسی که خودش ایراد داره حق داره از دیگران ایراد بگیره
خیر ، به هیچ وجه !و آیا اگر زیاد بفهمی حق داری به بزرگترت بی احترامی کنی ؟
بله ، هر دو مورد پیش اومده ... بارها .تا حالا کسی عصبانیت کنه و تو اون رو ببخشی ؟ برعکس چطور ؟

Bookmarks