سلام حسین خوشتیپ خودمون ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول شعر رو درست ننوشتی پیشکشت ، فقط تحرفش نکن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درستش اینه :
دیشب دمه شازده حسین 3 نفره کشتن ! اگه تونم بودی تونم مکشتن !
آره ببم جان ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه نداره !اخر فامیلیت پسوند و پیشوند که نداره ؟؟؟؟ مثل مهدی موسوی قزوینی
قلیون هم میکشیم ،کی گفته نمی کشیم ! البته نه دیگه مثل شما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچرا اخه قلیون نمیکشی ...داداش من بیا پیش خودم مصرفت هر چی باشه میسازمت ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... از 2 سیب خوشت میاد ؟
2sib هم چیز خوبیه ! اونم میکشم ! البته چون یه کم سنگین تر از بفیه هست ، اگه بعدش بخوام پشت ماشین بشینم ، به همون لیمو قناعت می کنیم ! ( حقیقت رو میگیم ، ادعا دودی بودن هم نداریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
زیاد میام تهران ! هفته پیش تهران بودم ، البته برای دیدن شما عزیزان باید اقدامات امنیتی رو رعایت کرد ! ( ترجیحا با رفقا بیایم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )کی میای تهران ما روی ماهت رو ببینیم اخه ؟
من ( مهدی موسوی ) با حسین رفته بودیم 2sib بکشیم ، سر قضیه تلفظ قلیان ( قلیون بچه های تهرون ) ، بحثمون شد ، آخرش هم حسین پولش رو حساب کرد ! ( داستان شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )قلیون ، قلیان ، 2 سیب ، حسین ، مهدی موسوی
نتیجه اخلاقی : استفاده از پرانتز خیلی کاربرد داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا امسال رو که گرفتیم ! ماله سالهای قبل رو هم سعی کردم بگیرم ! یه چند تا از دستم در رفته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراستی نماز و روزه های نگرفتت هم قبول
خدا خودش ببخشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه جوره خاطرخاتم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks