green_waves (28-10-08)
کاربر شهرسختافزار
ایران: راستش، من که به شخصه فکر میکنم حکومت، سعی میکنه شتاب تغییر در فرهنگ رو کند کنه... البته، تغییر ناگزیر پیش خواهد اومد و اول و آخر، به مرور تغییراتی رو شاهد خواهیم بود. ولی خوب، خیلی آهسته.
ترکیه: تا اونجا که من میدونم، مردم ترکیه، بیشترشون حرکت خیلی کندی به سمت فرهنگ غربی دارن و به نظر هنوز شرقی موندن. ولی حکومتشون سعی میکنه این حرکت رو شتاب بده تا بتونه راحت در اروپا پذیرفته بشه.
سوریه: هیچ ایده ای ندارم راستش! تقریبا چیزی از وضعیتشون نمیدونم
حکومت موثر هست صد در صد. ولی فقط میتونه شتاب حرکت رو کم یا زیاد کنه و جهت رو به نظر من نمیتونه تغییر بده.
با تشکر فراوان از توجه شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_waves (28-10-08)
کاربر شهرسختافزار
اینطور که شما فکر می کنید نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا در حکومت جدید بر عکس رخ دادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گونه خاصی از ایران را می توان براش وصف کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می تونه جهت را و شتاب را تعیین کند. متاسفانه امکانش نیست که کاملا برای شما روشن کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب پس با هم اختلاف نظر اساسی داریم!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال... شاید هم شما درست بگید و من در اشتباه باشم...
مرسی از توجهتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_waves (28-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks