*MoJtAbA* (09-04-14)
*MoJtAbA* (09-04-14)
کاربر شهرسختافزار
هرکاری میکنم نمیشه
نوشته لطفا چند لحظه دیگر مراجعه فرمایید
یه کاربر علاقه مند که سرش شلوغه
|
|
کاربر شهرسختافزار
من برای 6 نفر ثبت نام کردم مشکلی نبود تا فعلابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگن به شرکتای اینترنتی هم بستگی داره
علی حسنی (09-04-14)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
البته الان دیگه تقریبا مشکلش برطرف شده ، من تقریبا 100 نفر از دوستان صِفری رو ثبت نام کردم اگه کسی از دوستان هم احیانا با هر کد ملی مشکل داشت اطلاعاتش رو بفرسته تا در روز مقرر ثبت نام کنم .
اینم یه پاسخ جالب از جناب سایت که فرمودند من برای 937 میلیون نفر ثبت نام کردم ؟!!!!!!
Untitled.jpg
آخرین ویرایش توسط علی حسنی در تاریخ 09-04-14 انجام شده است
این 45 هزار تومن که میدادند سال 89 حدودا 45 دلار بودیک رفیقی دارم اون روز اومده میگه 1.5 میلیارد پول دارم و نمیدانم چه کار کنم باهاشو کجا سرمایه گذاری کنم. یارانه هم میگیره
الان حدود 15 دلار
با این تورم موجود به نظرتون چقدر کالا به اندازه سال 89 بهمون میدن؟
این وضع یارانه دادن اگر ادامه پیدا کنه . ارزش 45 تومن کم کم به زیر 5 هزار تومن قبل هدفمندی میرسه
اگر یارانه دادن ادامه پیدا کنه فکر میکنیم 45 تومن نفری گرفتیم و به نفعمون هست اما کم کم ریال بیشتر ارزش خودش رو در برابر دلار از دست میده
کم کم توی قیمت ماشین و دارو و قطعات و وسایل زندگی ...... خودش نشون میده
بعد میفهمیم چه ضرری کردیم
یعنی فکر میکنمی با این 45 هزار تومن که اکثرا خرج مثل قبوض یا امور روزمره میکنیم به سودمون هست اما با افزایش تورم روز به روز ارزش پولمون بیشتر از دست میره و قدرت خرید کمتر
باور کنید منم یک فرد عادی هستم اما بهترین راهش دادن یارانه به کمیته امدادی ها و بهزیستی هست و مال همه حذف شود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قضیه 2 حالت داره اگر انصرافی ها چشمگیر نباشه. 1-دولت مجبور میشه خودش اقدام به حذف بکنه
2-این قدر ارزش پول کم میشه که 45 هزار تومن اندازه 2 هزار تومن هم ارزش نخواهد داشت.
این قدر که فکر و اثرات روانی ذهن و کار روزمره مردم رو درگیر کرده اصلا ارزشش رو نداره ...
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 09-04-14 انجام شده است
STUXNET (10-04-14)
کاربر شهرسختافزار
البته اينم درنظر بگيريدكه قيمت حامل هاي انرژي بالارفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
sempron (10-04-14)
بنده با اینکه درامد بالایی ندارم،اما انصراف دادم
M A H R A D (15-04-14)
کاربر شهرسختافزار
باباتوديگه آخر مايه دارايي از اين دولت يه مو هم بكني غنيمته
|
|
نه اتفاقا،حتم دارم از بقیه عزیزان هم درامد کمتری دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من پرداخت نقدی پول به مردم را به ضرر جامعه که خودم زندگی میکنم داخلش میدانم.
STUXNET (15-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks