سلام !
در این تاپیک می خوام درباره روح و جن با دوستان تبادل نظر کنم .
خواهش می کنم آماده مباحثه بسیار جدی در این باره باشید .
شروع کنید . اولین سوال یا مطلب رو شما بفرستید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا اینکه مخالفم ولی، ، ، سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عقیده بزرگترین دانشمندان بی عقل دنیا، دنیای ماورا وجود داره
در اعتقادات دینی اسلام دنیای متفاوت تر از دنیای انسان، و جن و خواص متعدد آن وجود داره
وجود جن نباید برای یک مسلمان موجب شک باشه چرا که حداقل داشته مسلمان ها قرآنه و تو قرآن هم در باره جن گفته شده
نظر شخصیه بنده اینه که اگر چه اجنه موجودند و قدارت بسیار بیشتری دارند و از جهتی دیگر آنها هم تقریبا چیزی از ماورای موجود نمیدونند(کمکی بیشتر از انسان آگاهی دارند) ولی به این اسم نمیشه جادو جنبل که به معنای واقعی میشه همون تردستی رو به اجنه وصلش کرد
از طرفی یکسری انسان ها توانایی های بالقوه ای دارند که قابل انکار نیستند ولی فقط یکسری انسان ها!!!!(به استثنا)
البته نظر بنده جنبه شخصی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم بیشر چنین احتمالی میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددر دوستانی که اون شب در منزل بودید به دنبال خوش خط ترینشو بگردید احتمالا پاسخ سئوالتون نزد اون شخصه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks