خدا خیلی دوست داشته !نقل قول:
عالیه ادامه بدید.
Printable View
خدا خیلی دوست داشته !نقل قول:
عالیه ادامه بدید.
مهدی جان بطور خیلی مفصل راجع به این مسئله صحبت می کنم .
اان فرصت تایپ کردن ندارم .
درود
تاپیک جالبی هست!
راستش من خودم از نزدیک دیدم ولی بازم باورم نمیشه یکی هست تو محله ی ما به نام حمید (حمید لندنی!) میگه با جن ها و روح ها ارتباط داره و با کارهایی ثابت میکنه مثلا از زمین فاصله میگیره و معلق رو هوا میمونه یا توپ رو از زمین با حسش بلند میکنه!
اگه مایل بودید کلیپ هاش هست براتون آپلود میکنم میزارم
من میخوام ببینم پرهام جان
بنظر من هیچ بحثی بدون نظر منفی داغ نمیشه و به نتیجه گیری کاملی هم نمیرسه
بنده به عنوان یک نظر منفی در این تاپیک شرکت میکنم ولی به نظرات دوستان کاملا احترام میگذارم و به دنبال تحمیل نظر خودم هم نیستم
در دوستانی که اون شب در منزل بودید به دنبال خوش خط ترینشو بگردید احتمالا پاسخ سئوالتون نزد اون شخصه :wink:نقل قول:
عزیز شعبده بازی یک هنر قدیمیه که الان شما به راحتی میتونید یاد بگیریدنقل قول:
برای مثال به این لینکها سر بزنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-----------------------------------------------------
اما نظر شخصیم در مورد متافیزیک
دنیای پیرامون ما دارای یک سری قوانین مطلقه که ما به هیچ عنوان نمیتونیم از آنها عبور کنیم
اینکه به این خرافات باور داشته باشیم به جر اینکه عمرمون را تباه کنه هیچ چیز دیگهای نداره
البته من منکر نیروی اراده و بهینه کردن وضعیت زندگی نیستم و همیشه سعی میکنم تغییرات مثبت در خودم و محیط اطرافم ایجاد کنم
ولی اینکه بخوام ساعتها به یک جسم یا یک تکه کاغذ خیره بشم تا یک بادی از یه جائی بیاد تکون بخوره خودمو گول بزنم ذوق مرگ بشم نیست
کلا برین فکر نون باشین که خربزه آبه :lol:
نقل قول:
سلام !
در این تاپیک می خوام درباره روح و جن با دوستان تبادل نظر کنم .
خواهش می کنم آماده مباحثه بسیار جدی در این باره باشید .
شروع کنید . اولین سوال یا مطلب رو شما بفرستید .:gasp:
با اینکه مخالفم ولی، ، ، سلامنقل قول:
به عقیده بزرگترین دانشمندان بی عقل دنیا، دنیای ماورا وجود داره
در اعتقادات دینی اسلام دنیای متفاوت تر از دنیای انسان، و جن و خواص متعدد آن وجود داره
وجود جن نباید برای یک مسلمان موجب شک باشه چرا که حداقل داشته مسلمان ها قرآنه و تو قرآن هم در باره جن گفته شده
نظر شخصیه بنده اینه که اگر چه اجنه موجودند و قدارت بسیار بیشتری دارند و از جهتی دیگر آنها هم تقریبا چیزی از ماورای موجود نمیدونند(کمکی بیشتر از انسان آگاهی دارند) ولی به این اسم نمیشه جادو جنبل که به معنای واقعی میشه همون تردستی رو به اجنه وصلش کرد
از طرفی یکسری انسان ها توانایی های بالقوه ای دارند که قابل انکار نیستند ولی فقط یکسری انسان ها!!!!(به استثنا)
البته نظر بنده جنبه شخصی داره:love:
من هم بیشر چنین احتمالی میدم:1. (26):نقل قول:
در دوستانی که اون شب در منزل بودید به دنبال خوش خط ترینشو بگردید احتمالا پاسخ سئوالتون نزد اون شخصه :wink:
منتظر آپتون بعدیتون هستیم:1. (15):نقل قول:
زیاد شنیدم کسایی که ارتباط با جن داشتن و بعد از مشاهده ارتباطشون(لو رفتن:1. (26):) یه تغییرات ژنتیکی روشون رخ داده!!!!!!!:1. (27): و یا موارد مشابه
اگر اطلاعاتی در این رابطه دارید خوشحال میشم برای بنده هم توضیح بدید