اگه حالا به سن قانونی برسم چطوری میتونم حساب را به نام خودم کنم مثلا :امضارا به شخص خودم بزنم
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
اگه حالا به سن قانونی برسم چطوری میتونم حساب را به نام خودم کنم مثلا :امضارا به شخص خودم بزنم
M3RS4D 50062 (18-03-15)
وقتی به سن قانونی برسید ,کافیه برین بانک و بگین که به سن قانونی رسیدین. فکر کنم کارت ملی کفایت کنه. بعد دیگه حساب رو از اختیار قیم خارج میکنن و دیگه روی حسابتون اختیار کامل دارین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
رفیق لازم نیست که با قیم خود برم پیش بانک بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را به خودم اختیار کنین :یا میتونم تنها فقط خودم برم بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را اختیار خودم کنید """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""دوستان یه سوال دیگه داشتم میتونم تلفنی 8989 بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را به نام خودم بزنیین انجام میدن
- - - Updated - - -
دوست عزیز این سوالتونا درست متوجه نشدم :{فکر کنم کارت ملی کفایت کنه}
|
|
کاربر شهرسختافزار
راستی هیچ مدارکی نمیخواد که برم بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را به اختیار خودم بذارید :مثل {کارت شناسنامه .دفترچه حساب ....}
کاربر شهرسختافزار
پس چی شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 8989 تماس بگیرید کامل راهنماییتون میکنن.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این سوالا که نمیشه بپرسم که:دوست عزیز این سوالتونا درست متوجه نشدم :{فکر کنم کارت ملی کفایت کنه}
کارت ملی رو برای اون موردی گفتم که وقتی به سن قانونی رسیدین میتونین با داشتن کارت ملی برین قانونی بودن سنتون رو نشون بدین و حساب رو به اسم خودتون کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن : دوست عزیز, نقل قول بزنید که متوجه بشم که باید بیام جواب بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باشه عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :دوست عزیز با شناسنامه نمیشه قبول نمیکنه حتما باید کارت ملی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (19-03-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks