AMD>INTEL (01-12-08), good_punisher (29-11-08), N@VID (01-12-08)
میخوام نقاط ضعف و قوت غرفه اورکلاک رو تا اونجایی که یادم میاد بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نقاط قوت :
1 - آموزش مبحث اورکلاکینگ در حد خوب
2 - باز گذاشتن دست بازدید کننده برای تست
3 - تشویق بازدید کننده و کمی راهنمایی
4 - جواب دادن به سوالها ( فقط قسمت اصلی )
5 - گذاشتن قطعات روز دنیا برای تست ( مین بورد و واتر کولینگ )
6 - توضیح دادن تک تک آپشن های بایوس ( این مورد واقعا عالی بود )
7 - برخورد خوب تیم با بازدید کننده ها
8 - دکوراسیون جالب و همچنین عجیب
9 - موارد دیگری که در حال حاضر خاطرم نیست
نقاط ضعف :
1 - تیم نه چندان حرفه ای
2 - قطعات نه چندان قدرتمند
3 - دما واقعا بالای محیط و همچنین قطعات
4 - جواب ندادن به سوالهایی که کاربرهای نیمه حرفه ای می پرسیدن
5 - و موارد دیگری که در حال حاضر خاطرم نیست
بیشترین مواردی که به شخصه باهاش برخورد کردم این بود که سوالهایی که بازدید کنندگان می پرسیدن بطور صحیح جواب داده نمی شد و یا کامل نبود
تعدادی از بازدید کنندگان نیز به تمسخر تیم می پرداختن ( واژه هایی که اصلا دوست ندارم به زبان بیاورم )
نتیجه : کارشون در حد خوب بود و جای ستایش هست فقط برای دفعات بعد بهتره افراد غیر حرفه ای را در تیم راه ندهند چون باعث میشه بازده گروه رو پایین بیاورند بعلاوه تیمی هم برای پاسخ به بازدید کننده گان قرار بدهند
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (01-12-08), good_punisher (29-11-08), N@VID (01-12-08)
سلام به همه بچه های خوب و حرفه ای این فروم.من یکی از همون هایی بودم که تو غرفه overclocking.ir بنا به درخواست دوست خوبم علیرضا حقدوست و امیر صالحی بر نامه داشتم.اول آز همه، از همه شما ممنونم که انقدر به مقوله اورکلاکینگ اهمیت می دید.اما بچه ها شما می گید که ما به همه بد جواب دادیم یا ناقص جواب دادیم .خوب شما اگه می دید که ما داریم ناقص یا اشتباه جواب می دیم چرا به ما تذکر ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟به خدا اگه ناراحت می شدیم.من یکی که خودم به شخصه خیلی خوشحال می شدم که از استاد هایی مثل شما اورکلاکینگ در سطح حرفه ای یاد بگیرم.من بعضی از شما ها رو می شناسم.مثل n@vid عزیز یا majid oc عزیز که تو سایت خودشون یعنی ochot.com عضو هستن.باورتون نمی شه من به سختی تونستم خودم به این نمایشگاه برسونم.اما به عشق اورکلاک که می دونم که تک تک شما عاشقه اورکلاک هستید امدم.یادتون باشه این یه حرکت نوپا هستش.ما نباید سری ازش انتقاد کنیم.درسته من مثل شما حرفه ای نیستم.....خیلی مونده به شما برسم.اما به اورکلاک علاقه دارم و الان 9 ساله که دارم آور کلاک می کنم اما به شما نمی رسم.ولی باور کنید یکم نقد شما آدم رو اذیت می کنه....می ددونید جواب دادن به 1000 نفر آدمی که 990 تاشون اصلا نمی دونن آورکلاک چیه یعنی چی؟؟؟من نیومدم رکورد بزنم اما با همون سیستم ep-35 تونستم به 4.08 برسم.البته اگر شما بودید و مثل من وقت داشتید 100% بهتر از من نتیجه می گرفتید.البته با همون سیستم نمایشی که متعلق به علیرضا بود تونستم پردازنده e8500 رو تو 5.08 پایدار کنم و رکورد super pi من تو مود 1 مگ 9.25 بود.و تا 5.5 هم تا Loop10 پیش رفتم اما سیتم کرش کرد.البته می دونم رکوردم اصلا به شما نمی رسه.ای کاش که شما جای من بودید.در کل بازم اگه از من کوتاهی دیدید معضرت میخوام.اگر دوست داشتید سری به سایت خودتون بزنید http://ochot.com
ALIRE7A (01-12-08), good_punisher (02-12-08)
فكر ميكنم نظر دوستان فقط انتقاد دوستانه بود . بهتر بود مثل غرفه گرين يك جزوه به زبان ساده در اختيار كساني كه اطلاعاتي از اوركلاك ندارند داده ميشد. اين بهتر از توضيح شفاهي ناقص هست . چون به دليل مراجعه بالا دقت كار توضيح پائين مياد .
good_punisher (02-12-08), Labyrinth (01-12-08), Musketeer™ Pro (01-12-08), Xtreme (01-12-08)
سلام :
سلامي ويژه به دوست محترم خودم جناب آقاي کشاورز .
که البته با دو آي دي عضو شده اند !
من گردنم از مو نازکتره !
کاملا با فرمايشات شما در صفحه قبل موافقم ...
من مي گم اصل موضوع تو اورکلاک در ايران همه گير شدنش هست نه اين که
چند نفر دور هم اورکلاکر بشوند و کلا ايجاد اين سايت و تايپيک هاش اين موضوع رو اثبات مي کنه !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انقدر هم هنودنه زير بقل ما نده آقاي کشاورز ... به ما ياد دادن به پيشکسوت ها بايد احترام گذاشت ...
شما که جاي خود داري ... هم پيشکسوتي هم با اخلاق .
کلا من 20 تا رفيق مثل شما و دوستانم در پي سي نتورک داشته باشم ديگه غم دنيا يادم مي ره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مجبورم کردي تا نقاط مثبت رو هم بنويسم :
به نظر من 2 نکته مثبت غرفه اورکلاک :
اخلاق و رفتار پرسنل اين غرفه بود که واقعا جاي تقدير داره ( شاه اخلاقشون هم آقاي کشاورز هست )
البته بگذريم که يک بار يه بنده خدايي که ما فقط روز يکشنبه ديديمش يه فحش سخت افزاري هم به ما داد !
و اين که ببخشيد خوره بازي در نياورده بودن مثل غرفه دريا که دوتا بد اصفهاني رو بزارن پشت سيستم که
انگار داشتن از جلوي نمايشگاه رد مي شدند و بهشون گفتند بياد وايسيد سر غرفه ما و مواظب باشيد
هرکي به سيستم دست زد ، بزنيدش !!!
از اين بابت هم کمال تشکر را دارم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولي اين دو مربوط به سطح اورکلاک در اين غرفه نمي شه ...
من روي نظرم نسبت به سيستم هاي تعطيل پايبندم !!!
به نظر شما کسي که مياد در غرفه اورکلاک مي ايسته ، نبايد فرق ولتاژ و ... رو بدونه !؟
من فقط نظرم روي سه نفره در غرفه شما که انگار خودشون بازديد کننده بودند تا اورکلاکر !
من عادتم ندارم ادعا کنم و هميشه در موردي که فکر مي کنم درست بلد نيستم سوال مي کنم و
متاسفانه در غرفه شما با جواب هايي روبرو شدم که داشتم اين شکلي مي شدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در آخر ما هيچ وقت راجع به هيچ موضوعي ادعا نداشته و نداريم ...
در اورکلاک هم تنها دو هدف دارم :
اگر در توانم بود ايران رو جهاني کنم ( مرگ تدريجي يک رويا ) !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين حرکت رو دوست دارم و از اورکلاک بيشتر لذت مي برم تا چيزه ديگه !
به اميد روزي که ايران و ايراني اورکلاکر هاي اول جهان باشند ...
Labyrinth (01-12-08), Musketeer™ Pro (01-12-08), Xtreme (01-12-08)
بايد همديگر رو حمايت كنيم تا پيشرفت كنيم . هميشه اتحاد بهتر از گروه هاي كوچك هست . احترام همديگر رو حفظ كنيم . هميشه اشتراك اطلاعات باعث پيشرفت هست . اين حركت تازه شروع شده بايد حمايتش كرد .كاري نشه كه شركتي مثل آواژنگ پشيمون بشه از حمايت
ALIRE7A (01-12-08), Musketeer™ Pro (01-12-08), N@VID (01-12-08)
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا موافقم ... آقا ما کنار کشيديم !
زنده باد آواژانگ ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما کي به آوژنگ گير داديم ؟ من به شخصه هميشه و همجا از آواژنگ و خدماتش تعريف کردم ...
در غرفه اورکلاک نمايشگاه تعدادي اورکلاکر وجود داشت که از نظر سطح دانش و اطلاعات واقعا محشر بودند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش ما جاي اونا بوديم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط آواژنگ و اورکلاکر هاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (01-12-08)
|
من این دکمه "تشکر" رو پیدا نمیکنم تا از همه برو بچه های اینجا تشکر کنم.
(شاید از این سیستم ها باشه که باید یه مدت تو فروم فعالیت کنی تا اجازه ارسال تشکر بهت داده بشه)
به هرحال نکات مثبت که فرمودید ... مرسی، لطف دارید. انشاالله بتونیم بهتر از این در خدمتتون باشیم
در مورد نکات منفی...
خب میگن حرف حساب جواب نداره همینه دیگه!!
در مورد قطعات و کولینگ بهتره حرفی نزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد بروشور یا کاتالوگ موافقم. باید یه چیز مناسب تهیه میشد و البته به تعداد کافی تا مشکلاتی که دوستان گفتن پیش نیاد. یه بروشوری بود اما اصلا معلوم نبود کجاست تا ما بدیم دست ملت!
راستی، یه توضیح کوچولو هم بدم:
مجید کشاورز که از برو بچه های گل سایت ما هست و تو نمایشگاه هم با نیتروژن مایع اورکلاک کرد در اینجا و هر جایه دیگه با arshavir شناخته میشه
بنده حقیر هم که با نوید جان مصاحبه کردم آرش هستم که با 127.0.0.1 Ping شناخته میشم
بازم از انتقاداتتون ممنون.
ALIRE7A (01-12-08), AMD>INTEL (02-12-08), Labyrinth (01-12-08), Musketeer™ Pro (01-12-08), N@VID (01-12-08)
سلام به همه دوستان خوبم تو این فروم اولا نوید جان خیلی به من محبت داری .بذارید یه چیز رو برای همه دوستان روشن کنم.بچه ها روز 2 شنبه که من داشتم از نمایشگاه می رفتم بد جور دپرس بودم چون داشتم از آورکلاک و بچه های عاشق آورکلاک دور می شدم.دوم :شما می دونید هدف از این غرفه چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هدف فقط آشنایی افراد مختلف با مبحث آورکلاکینگ بود.نه ثبت رکورد ..نه کل کل ....نه ادعا کردن......یادتون باشه همون سیستم های به اصطلاح تعطیل همون سیستمی بود که من و بقیه دوستان تو مسابقات امسال با هم رقابت کردیم.فقط اونجا پردازندش مدل e6550 بود و گرافیکش هم اگر اشتباه نکنم geforce 8400 .s بچه ها می دونم همتون استادید اما بچه ها می دونید هنر یه آورکلاکر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که با قطعاتی که به هش می دن بتونه بهترین نتیجه رو بگیره....می دونید رکور e2200 تو جهان چیه ؟؟؟4.7 اونم با سیستمی که همتون می دونید از بهترین component ها تشکیل شده.اما ما با یه سیستم معمولی به 4.08 رسوندیم.به نظر شما این خیلی افتضاحه؟؟؟؟؟؟؟
سوم:بچه ها از این سه تا غرفه کدوم غرفه گزاشت تا بازدید کننده ها به طور کاملا راحت با سیستم آور کنن؟؟؟؟؟؟نمونش هم که دیدید 2 تا از مادربورد ها سوخت اونم به خاطر آورولتاز تمامی مسیر ها!!!!!!!!!!!بچه های خوب فروم من نه از گیگابایت نه از آواژنگ یک ریال پول گرفتم و نه حمایت شدم.اما می دونم که یکی از سه تا مادر برد برتر دنیا گیگابایت هستش...دلیل هم دارم یه سر به انجمن های تخصصی انگلیس زبان معروف آورکلاکینگ تو دنیا سر بزنید.ببینید که کاربران اون سایت ها بیشتر از چه مادر بردهای استفاده می کنن.....Ok.من خودم اَسوس باز تیرم که تا حالا به غیر از اَسوس مادر بردی نداشتم چه زمانی که k7m داشتم چه الان که striker II extreme دارم.اما من به نظر همه شما احترام می زارم.
بچه یه چیز هم در مورد بچه های تو غرفه بگم.سامان،بهزاد،رضا،حامد... ..بچه ها اینا کسایی بودن که خیلی تلاش کردن تا این غرفه برپا بشه.بچه ها آواژنگ زیاد با برپا شدن این غرفه موافق نبود اما با تلاش این چهار نفر این غرفه به پا شد.حالا درسته در مورد کساییکه به بچه های آورکلاکینگ خدمت کردن اینطوری انتقاد کنیم.....فقط من و امیر و علیرضا تو غرفه تجربه مسابقه و آورکلاکینگ در سطح متوسط رو داشتیم.البته بهزاد هم جزو تیم اعزامی به تایوان بود ....همونی که با من ران ln2 داشت.
درکل معذرت میخوام اگه با حرفام ناراحتتون کردم.انشاا... تو سال آینده با هم یه رقابت سالم داشته باشیم.اونم تو نهایت دوستی
ALIRE7A (01-12-08), Labyrinth (01-12-08), Musketeer™ Pro (01-12-08)
با سلام به دوستان
خوب باید بگم من شما رو کاملا درک میکنم چون خودم توی نمایشگاه بودم البته توی غرفه گرین بودم ولی میدونم تقریبا چه مشکلاتی شما داشتین من خودم آموزش ساخت کیس دست ساز میدادم که البته استقبال خوبی نداشت در واقع تا کسی میومد و میفهمید که باید هزینه کنه یهو میگفت بیخیال کی کیس میسازه یا اگر توضیح نمیدادم افرادی که کیس رو میدیدن میگفتن مگه میشه این رو توی ایران ساخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . در هر حال شما بالاخره بازدید کننده بیشتری داشتین و البته مورد انتقاد
من خودم رو میگم تا قبل از اینکه بیام غرفه شما و با سیستم کلنجار برم هیچی از اوور نمیدونستم در واقع جرات این کار رو نداشتم ولی وقتی شما این امکان رو دادین که بتونم این تجربه رو داشته باشم ( که واقعا ازتون تشکر میکنم و خسته نباشید بهتون میگم ) دیگه این جرات رو پیدا کردم طوری که تا از نمایشگاه اومدم خونه سیستم خودم رو اوور کردم البته رم رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم به شخصه کار شما رو ستایش میکنم چون شما این راه رو باز کردین و مطمئنا این راه ادامه پیدا خواهد کرد حتی اگر سطح این کار پائین بوده باشه مهمه اینه که شما وقت خودتون رو گزاشتین برای این کار
در ضمن اسم من علیرضا هست و شما با بنده هم صحبت کردین و در سایت خودتون قرار دادین امیدوارم که بنده رو شناخته باشین
با تشکر فراوان از شما دوستان گرامی و امیدوارم در تمامی زندگی موفق باشید
Musketeer™ Pro (01-12-08)
سلام :
ببينيد من الان بعد از خوندن دوتا پست بالا اين شکلي شدم : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما نوکر همه بروبچ اورکلاکر ايران هم هستيم ...
بلاخره ما با آقا مجيد گل هم کلام شديم يا آرش عزيز ؟
پاک قاطي کردم ! يک عکس بزاري بد نيست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گذاشتيد سر کار مارو ها ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------
من با نظرات دوستان کاملا موافقم و دارم يواش يواش ديدگاهم رو عوض مي کنم .
نظر من هم همينه که همه با هم اورکلاک ! نه من براي خودم و تو براي خودت اورکلاک !
مي گم از اونجايي که استعداد تو ايران زياده بايد اورکلاک رو به همه شناسوند و اون وقت
منتظر رکورد هاي باورنکردني باشيم .
من به خيلي ها تو غرفه شما بعد از تفهيم اورکلاک آدرس سايت خودمون رو دادم و
گفتم براي يادگيري اورکلاک مي تونيد سري به اين سايت بزنيد ...
من هيچ زمان در جلوي کساني که حتي فکر مي کردن غرفه شما داره کولينگ آبي رو نمايش مي ده ،
ادعايي نکردم که از اورکلاک چيزي مي دونم و در کمال صبر هر آن چه داشتم و در توانم بود و بلد بودم
رو به رايگان در اختيار ديگران قرار مي دادم اين رو هم فقط بخاطر تشکر از خدا کردم که حداقل زکات
اون دوتا چيزي که بياري همين مردم ياد گرفته بودم رو داده باشم ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باز هم مي گم منظور من در موضوع اينکاره نبودن فقط دو الي سه نفر هستند که عجيب پيگيرم
ببينم کي بودند که من رو انقدر شاکي کردند و من مجبور شدم اونجوري پست بزنم .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
براي بار دهم مي گم : به ما ياد دادن به پيشکسوت ها احترام بزاريم = ( علي رضا + آرش + مجيد گل )
در کل اگر ما جايي حرفي زديم که به تيم اورکلاک نمايشگاه برخورد ، همين جا عذر مي خواهم ...
در آخر هم ما کي باشيم با شما اورکلاکر هاي حرفه اي رقابت کنيم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرچي باشه شما چند ساله اورکلاکري و ما !؟!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*********** ايراني و اورکلاک و سال 2009 *********
Labyrinth (01-12-08), Musketeer™ Pro (01-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks