پاسخ: در جریان الکامپ ..
سلام :
سلامي ويژه به دوست محترم خودم جناب آقاي کشاورز .
که البته با دو آي دي عضو شده اند !
من گردنم از مو نازکتره !
کاملا با فرمايشات شما در صفحه قبل موافقم ...
من مي گم اصل موضوع تو اورکلاک در ايران همه گير شدنش هست نه اين که
چند نفر دور هم اورکلاکر بشوند و کلا ايجاد اين سايت و تايپيک هاش اين موضوع رو اثبات مي کنه !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انقدر هم هنودنه زير بقل ما نده آقاي کشاورز ... به ما ياد دادن به پيشکسوت ها بايد احترام گذاشت ...
شما که جاي خود داري ... هم پيشکسوتي هم با اخلاق .
کلا من 20 تا رفيق مثل شما و دوستانم در پي سي نتورک داشته باشم ديگه غم دنيا يادم مي ره .:11()::1. (21):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مجبورم کردي تا نقاط مثبت رو هم بنويسم :
به نظر من 2 نکته مثبت غرفه اورکلاک :
اخلاق و رفتار پرسنل اين غرفه بود که واقعا جاي تقدير داره ( شاه اخلاقشون هم آقاي کشاورز هست )
البته بگذريم که يک بار يه بنده خدايي که ما فقط روز يکشنبه ديديمش يه فحش سخت افزاري هم به ما داد !
و اين که ببخشيد خوره بازي در نياورده بودن مثل غرفه دريا که دوتا بد اصفهاني رو بزارن پشت سيستم که
انگار داشتن از جلوي نمايشگاه رد مي شدند و بهشون گفتند بياد وايسيد سر غرفه ما و مواظب باشيد
هرکي به سيستم دست زد ، بزنيدش !!!
از اين بابت هم کمال تشکر را دارم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولي اين دو مربوط به سطح اورکلاک در اين غرفه نمي شه ...
من روي نظرم نسبت به سيستم هاي تعطيل پايبندم !!!
به نظر شما کسي که مياد در غرفه اورکلاک مي ايسته ، نبايد فرق ولتاژ و ... رو بدونه !؟
من فقط نظرم روي سه نفره در غرفه شما که انگار خودشون بازديد کننده بودند تا اورکلاکر !
من عادتم ندارم ادعا کنم و هميشه در موردي که فکر مي کنم درست بلد نيستم سوال مي کنم و
متاسفانه در غرفه شما با جواب هايي روبرو شدم که داشتم اين شکلي مي شدم ! :gasp:
در آخر ما هيچ وقت راجع به هيچ موضوعي ادعا نداشته و نداريم ...
در اورکلاک هم تنها دو هدف دارم :
اگر در توانم بود ايران رو جهاني کنم ( مرگ تدريجي يک رويا ) !:1. (38):
اين حرکت رو دوست دارم و از اورکلاک بيشتر لذت مي برم تا چيزه ديگه !
به اميد روزي که ايران و ايراني اورکلاکر هاي اول جهان باشند ...