سلام :
ببينيد من الان بعد از خوندن دوتا پست بالا اين شکلي شدم : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما نوکر همه بروبچ اورکلاکر ايران هم هستيم ...
بلاخره ما با آقا مجيد گل هم کلام شديم يا آرش عزيز ؟
پاک قاطي کردم ! يک عکس بزاري بد نيست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گذاشتيد سر کار مارو ها ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------
من با نظرات دوستان کاملا موافقم و دارم يواش يواش ديدگاهم رو عوض مي کنم .
نظر من هم همينه که همه با هم اورکلاک ! نه من براي خودم و تو براي خودت اورکلاک !
مي گم از اونجايي که استعداد تو ايران زياده بايد اورکلاک رو به همه شناسوند و اون وقت
منتظر رکورد هاي باورنکردني باشيم .
من به خيلي ها تو غرفه شما بعد از تفهيم اورکلاک آدرس سايت خودمون رو دادم و
گفتم براي يادگيري اورکلاک مي تونيد سري به اين سايت بزنيد ...
من هيچ زمان در جلوي کساني که حتي فکر مي کردن غرفه شما داره کولينگ آبي رو نمايش مي ده ،
ادعايي نکردم که از اورکلاک چيزي مي دونم و در کمال صبر هر آن چه داشتم و در توانم بود و بلد بودم
رو به رايگان در اختيار ديگران قرار مي دادم اين رو هم فقط بخاطر تشکر از خدا کردم که حداقل زکات
اون دوتا چيزي که بياري همين مردم ياد گرفته بودم رو داده باشم ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باز هم مي گم منظور من در موضوع اينکاره نبودن فقط دو الي سه نفر هستند که عجيب پيگيرم
ببينم کي بودند که من رو انقدر شاکي کردند و من مجبور شدم اونجوري پست بزنم .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
براي بار دهم مي گم : به ما ياد دادن به پيشکسوت ها احترام بزاريم = ( علي رضا + آرش + مجيد گل )
در کل اگر ما جايي حرفي زديم که به تيم اورکلاک نمايشگاه برخورد ، همين جا عذر مي خواهم ...
در آخر هم ما کي باشيم با شما اورکلاکر هاي حرفه اي رقابت کنيم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرچي باشه شما چند ساله اورکلاکري و ما !؟!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*********** ايراني و اورکلاک و سال 2009 *********
Bookmarks