با سلام به دوستان
خوب باید بگم من شما رو کاملا درک میکنم چون خودم توی نمایشگاه بودم البته توی غرفه گرین بودم ولی میدونم تقریبا چه مشکلاتی شما داشتین من خودم آموزش ساخت کیس دست ساز میدادم که البته استقبال خوبی نداشت در واقع تا کسی میومد و میفهمید که باید هزینه کنه یهو میگفت بیخیال کی کیس میسازه یا اگر توضیح نمیدادم افرادی که کیس رو میدیدن میگفتن مگه میشه این رو توی ایران ساخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . در هر حال شما بالاخره بازدید کننده بیشتری داشتین و البته مورد انتقاد
من خودم رو میگم تا قبل از اینکه بیام غرفه شما و با سیستم کلنجار برم هیچی از اوور نمیدونستم در واقع جرات این کار رو نداشتم ولی وقتی شما این امکان رو دادین که بتونم این تجربه رو داشته باشم ( که واقعا ازتون تشکر میکنم و خسته نباشید بهتون میگم ) دیگه این جرات رو پیدا کردم طوری که تا از نمایشگاه اومدم خونه سیستم خودم رو اوور کردم البته رم رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم به شخصه کار شما رو ستایش میکنم چون شما این راه رو باز کردین و مطمئنا این راه ادامه پیدا خواهد کرد حتی اگر سطح این کار پائین بوده باشه مهمه اینه که شما وقت خودتون رو گزاشتین برای این کار
در ضمن اسم من علیرضا هست و شما با بنده هم صحبت کردین و در سایت خودتون قرار دادین امیدوارم که بنده رو شناخته باشین
با تشکر فراوان از شما دوستان گرامی و امیدوارم در تمامی زندگی موفق باشید

Bookmarks