سلام به همه دوستان خوبم تو این فروم اولا نوید جان خیلی به من محبت داری .بذارید یه چیز رو برای همه دوستان روشن کنم.بچه ها روز 2 شنبه که من داشتم از نمایشگاه می رفتم بد جور دپرس بودم چون داشتم از آورکلاک و بچه های عاشق آورکلاک دور می شدم.دوم :شما می دونید هدف از این غرفه چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هدف فقط آشنایی افراد مختلف با مبحث آورکلاکینگ بود.نه ثبت رکورد ..نه کل کل ....نه ادعا کردن......یادتون باشه همون سیستم های به اصطلاح تعطیل همون سیستمی بود که من و بقیه دوستان تو مسابقات امسال با هم رقابت کردیم.فقط اونجا پردازندش مدل e6550 بود و گرافیکش هم اگر اشتباه نکنم geforce 8400 .s بچه ها می دونم همتون استادید اما بچه ها می دونید هنر یه آورکلاکر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که با قطعاتی که به هش می دن بتونه بهترین نتیجه رو بگیره....می دونید رکور e2200 تو جهان چیه ؟؟؟4.7 اونم با سیستمی که همتون می دونید از بهترین component ها تشکیل شده.اما ما با یه سیستم معمولی به 4.08 رسوندیم.به نظر شما این خیلی افتضاحه؟؟؟؟؟؟؟
سوم:بچه ها از این سه تا غرفه کدوم غرفه گزاشت تا بازدید کننده ها به طور کاملا راحت با سیستم آور کنن؟؟؟؟؟؟نمونش هم که دیدید 2 تا از مادربورد ها سوخت اونم به خاطر آورولتاز تمامی مسیر ها!!!!!!!!!!!بچه های خوب فروم من نه از گیگابایت نه از آواژنگ یک ریال پول گرفتم و نه حمایت شدم.اما می دونم که یکی از سه تا مادر برد برتر دنیا گیگابایت هستش...دلیل هم دارم یه سر به انجمن های تخصصی انگلیس زبان معروف آورکلاکینگ تو دنیا سر بزنید.ببینید که کاربران اون سایت ها بیشتر از چه مادر بردهای استفاده می کنن.....Ok.من خودم اَسوس باز تیرم که تا حالا به غیر از اَسوس مادر بردی نداشتم چه زمانی که k7m داشتم چه الان که striker II extreme دارم.اما من به نظر همه شما احترام می زارم.
بچه یه چیز هم در مورد بچه های تو غرفه بگم.سامان،بهزاد،رضا،حامد... ..بچه ها اینا کسایی بودن که خیلی تلاش کردن تا این غرفه برپا بشه.بچه ها آواژنگ زیاد با برپا شدن این غرفه موافق نبود اما با تلاش این چهار نفر این غرفه به پا شد.حالا درسته در مورد کساییکه به بچه های آورکلاکینگ خدمت کردن اینطوری انتقاد کنیم.....فقط من و امیر و علیرضا تو غرفه تجربه مسابقه و آورکلاکینگ در سطح متوسط رو داشتیم.البته بهزاد هم جزو تیم اعزامی به تایوان بود ....همونی که با من ران ln2 داشت.
درکل معذرت میخوام اگه با حرفام ناراحتتون کردم.انشاا... تو سال آینده با هم یه رقابت سالم داشته باشیم.اونم تو نهایت دوستی

Bookmarks