سلام به همه بچه های خوب و حرفه ای این فروم.من یکی از همون هایی بودم که تو غرفه overclocking.ir بنا به درخواست دوست خوبم علیرضا حقدوست و امیر صالحی بر نامه داشتم.اول آز همه، از همه شما ممنونم که انقدر به مقوله اورکلاکینگ اهمیت می دید.اما بچه ها شما می گید که ما به همه بد جواب دادیم یا ناقص جواب دادیم .خوب شما اگه می دید که ما داریم ناقص یا اشتباه جواب می دیم چرا به ما تذکر ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟به خدا اگه ناراحت می شدیم.من یکی که خودم به شخصه خیلی خوشحال می شدم که از استاد هایی مثل شما اورکلاکینگ در سطح حرفه ای یاد بگیرم.من بعضی از شما ها رو می شناسم.مثل n@vid عزیز یا majid oc عزیز که تو سایت خودشون یعنی ochot.com عضو هستن.باورتون نمی شه من به سختی تونستم خودم به این نمایشگاه برسونم.اما به عشق اورکلاک که می دونم که تک تک شما عاشقه اورکلاک هستید امدم.یادتون باشه این یه حرکت نوپا هستش.ما نباید سری ازش انتقاد کنیم.درسته من مثل شما حرفه ای نیستم.....خیلی مونده به شما برسم.اما به اورکلاک علاقه دارم و الان 9 ساله که دارم آور کلاک می کنم اما به شما نمی رسم.ولی باور کنید یکم نقد شما آدم رو اذیت می کنه....می ددونید جواب دادن به 1000 نفر آدمی که 990 تاشون اصلا نمی دونن آورکلاک چیه یعنی چی؟؟؟من نیومدم رکورد بزنم اما با همون سیستم ep-35 تونستم به 4.08 برسم.البته اگر شما بودید و مثل من وقت داشتید 100% بهتر از من نتیجه می گرفتید.البته با همون سیستم نمایشی که متعلق به علیرضا بود تونستم پردازنده e8500 رو تو 5.08 پایدار کنم و رکورد super pi من تو مود 1 مگ 9.25 بود.و تا 5.5 هم تا Loop10 پیش رفتم اما سیتم کرش کرد.البته می دونم رکوردم اصلا به شما نمی رسه.ای کاش که شما جای من بودید.در کل بازم اگه از من کوتاهی دیدید معضرت میخوام.اگر دوست داشتید سری به سایت خودتون بزنید http://ochot.com

Bookmarks