این دیگه از اون تاپیک ها بود ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمود جان ، اینتل جان عزیز شما چند مرتبه تا حالا با پیغام های خصوصی من مبنی بر اینکه فلان تاپیک را ادامه بده خیلی خوبه برخورد کردی ؟ کم نبوده نسبت به تاپیک هایی که زده میشه در انجمن . شما بحث های خیلی خوبی و پست های خوب و به عبارتی پست های مفیدی دارید که ارزشمند هست همین طوری که بقیه دوستاند گفتند . مثالش Intel Larrabe یا کدک و ... . من نمیدونم شما بر چه مبنایی این تصمیم را گرفتید یا همچین تفکری کردید . یک چیزی را همیشه بدونید فعالیتی که میکنید را برای فعالیت بکنید نه برای تشکر و تقدیر این خیلی مهمه . توی ایران یا حتی خیلی از جاهای دیگه تشکر کردن و ... کمی کم میشه از کاربران که خوب دلایل مختلفی داره یکسری کمشون میاد دکمه تشکر را بزنند یکسری فقط انتظار دارند پست های خودشون را ملت تشکر کنند . یکسری ( از جمله بنده و مشابه ها ) نمیرسند همه تاپیک ها را چک کنند و ... . مهم اینه که شما به مرور زمان مجموعه ای از مطالب با ارزش ، بحث های کاربردی و ... در انجمنی داری که خودتون هم دارید میبینید از سوی کاربرانی که توی این تاپیک نظر دادند یا رای دادند فعالیت کاربران براشون ارزشمند هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط یک گله دارم از فعالیت شما :
کم میای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی شما توانایی هایی توی بخش های گرافیکی دارید که خوشحال میشیم ازشون استفاده کنیم و تخصص هایی توی بخش های مختلف ...
این تنها گله بود ...
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks