Quote:
-------------------------------------------
"به عنوان نمونه کارت گرافیک ASUS - STRIX-GTX1080-8G در خود دبی قیمتش هست 549 دلار (513 دلار اصل قیمت + 36 دلار هزینه ارسال آمازون به دوبی) . این لینکش (دوبی رو اگه انتخاب کنید اون 36 دلار اضافه رو مینویسه) :

https://www.amazon.com/ASUS-GeForce-...01GRRRW0A?th=1

549 دلار با احتساب دلاری 3775 تومن میشه 2 میلیون 73 هزار تومن .

در حالی که این کارت گرافیک دقیقا با همین مشخصات در ایران با قیمت 3 میلیون 600 داره فروش میره ! (قیمت ها رو همین الان نگاه کردم برای امروز)

یعنی اختلاف قیمت این یه قطعه به تنهایی 1میلیون و 600 هزار تومنه !

من آمریکا کسی رو ندارم، اما همین آمازون به راحتی میتونه در دبی با این قیمت تحویل بده. ضمن این که اگه در خود بازار دوبی اگه بگردیم، و یا مثلا اگه مراجعه کنیم به نمایندگی رسمی ایسوس در دوبی، قطعا قیمتی کمتر از این هم میشه پیدا کرد."

-----------------------------------------

این کارت قیمت مدل oc نشده و oc شدش خیلی فرق داره توی خود امازون
مدل 1600 مگاهرتزش همونی هست که شما میفرمایین
مرجع داخلی برای قیمت این کارت ارائه نداده بودین منم نمیدونم مدل اون کارتی که شما چک کردین چی بوده توی فروشگاه های انلاین هم موجود پیداش نکردم
ولی

مدل 1835 مگاهرتزش توی لیون کامپیوتر قیمت 3 میلیون تومان داره و توی امازون 790 دلار هست
فقط 20 هزار تومن اختلاف دارن یعنی با نرخ روز دلار

شما گفتین با قیمت 3.600 "فروش میره" بله تو امازون هم همون کارت هست با قیمت بالای 1000 دلار فروش میره

تو لینک دومی که گذاشتی از کجا دبی رو انتخاب کردی چون من نمی بینمش

بعد اگه به فرض آدم تو آمریکا کسی رو داشته باشه چه فرقی داره و چطوری می تونه برا آدم یه کاری بکنه که مثلا ارزونتر از دبی در بیاد می تونه مستقیم به ایران بفرسته