کسی نبود؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid2ss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند شبی هست که سرعت نت 4جی همراه اول,,نت نامحدود منظورمه,که با *1000# میگیریم,کند شده و به 1مگا رسیده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان *1000# رو شماره گیری کردم و دیدم ,بسته روزانه و هفتگی رو ظاهرا حذف کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . وحتی 2تا7 صبح یکماهه رو هم حذف کردن.و یکماهه 1تا11 صب رو گذاشتن که خیلی خیلی کم نیاز ادم میشه.
7 روز از بسته نت نامحدود ماهانه من مونده.اخه انصافه وقتی پولشو دادم ، سرعتش رو کم کنید؟خدایا...............
عمدا سرعت نت نامحدود رو کم کردن؟
--------------------------------------------------------------------------------------------
ضمنا راهنمایی بفرمایید کدوم بسته های نامحدود کدام اپراتورها نت بین اللمل حساب نمیکنن؟
آخرین ویرایش توسط omid2ss در تاریخ 22-12-20 انجام شده است
من تازه فهمیده ام که این چشم ها برای ندیدن،این گوش ها برای نشنیدن،این زبان برای سکوت ،و این دل برای صبوری خلق شده،تا ثانیه های آخری که هستی...(اللهم صلی علی محمد وال محمد)
کسی نبود؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid2ss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تازه فهمیده ام که این چشم ها برای ندیدن،این گوش ها برای نشنیدن،این زبان برای سکوت ،و این دل برای صبوری خلق شده،تا ثانیه های آخری که هستی...(اللهم صلی علی محمد وال محمد)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks