به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از مسائل به وجود آمده برای مدیران بانکها و انتقاد رسانهها از اختصاص بخش قابل توجهی از سپردههای قرضالحسنه به کارکنان بانکها (کارکنان اعم از مدیران و روسای شعب، سرپرستان مناطق و...) بانک مرکزی اعطای تسهیلات قرضالحسنه از محل سپردههای قرضالحسنه به کارکنان بانکها را ممنوع کرد.
با وجود این ممنوعیت، هیچگاه به صورت شفاف اعلام نشد که سهم کارکنان بانکها از منابع قرضالحسنه چقدر بوده است.
براساس اسنادی که در اختیار خبرگزاری فارس قرار گرفته، مانده تسهیلات اعطایی در پایان سال گذشته و سهم کارکنان از این تسهیلات «براساس خوداظهاری بانکها» به بانک مرکزی مشخص شده است.
طبق این سند، مانده تسهیلات قرضالحسنه در پایان سال گذشته 36 هزار و 864 میلیارد و 650 میلیون تومان بوده که از این میزان سهم کارکنان بانکها 11 هزار و 754 میلیارد و 800 میلیون تومان بوده است. در واقع 31.9 درصد مانده تسهیلات اعطایی در پایان سال گذشته متعلق به کارکنان بانکها بوده است.
لازم به ذکر است، این ارقام حاصل جمع اطلاعاتی است که خود بانکها به بانک مرکزی ارائه کردهاند و قطعا نسبت مانده تسهیلات قرضالحسنه کارکنان بانکها به ویژه در بانکهای خصوصی بسیار بیشتر از رقم اعلام شده است.
برای نمونه بررسی صورتهای مالی 4 بانک خصوصی نشان میداد که نسبت پرداخت تسهیلات به کارکنان به کل بانکها 94.5 درصد، 22.6 درصد، 95.9 درصد و 38.5 درصد بود،اما بانکی که 95.9 درصد منابع قرضالحسنه را به کارکنان خود پرداخت کرده در گزارش خود به بانک مرکزی رقم مذکور صفر اعلام کرده است.
با این وجود، مانده تسهیلات اعطایی کل شبکه بانکی به کارکنان در پایان سال گذشته 31.9 درصد بوده که این رقم قطعا حداقلی است.
* مانده تسهیلات قرضالحسنه به کارکنان بانکها براساس خوداظهاری بانکها
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 27-09-16 انجام شده است علت: حذف لینک خروجی
|
من یک چیزی در مورد ایران خیلی برام جالب و سوال برانگیزه، در عین حال پاسخ دقیقش مبهم
امیدوارم جسارت نشه ولی دانش آموزان ضعیف و کم استعداد تا بوده و بیاد داریم، اکثرا به رشته ی علوم انسانی می گریزند چون پناهگاه بسیار خوبیه براشون
بعد اکثریت همینها توی مملکت ما شدن و میشن رییس و معاون وزیر و رییس بانک و و و (اکثریت مناصب عالی، میانی و سفلی در کشور ما) و همینطور مزایا و پوله که بجا و بیجا از بودجه ی عمومی (نه از دسترنج و حاصل ابتکار و اختراع) داره تزریق میشه به حسابهای بانکیشون تا اونجایی که بترکن
و اون آدمهای با استعدادی که رفتن دروس سنگین علوم پایه و فنی مهندسی خواندن در بهترین و ایده آل ترین حالات میشن نوکر این بالایی ها . گرچه اکثرا همین شانس رو هم نمیارن و بیکار دارن می گردن، یک عده هم شدن تعمیرکار و فروشنده!
شخصا همیشه فکر می کردم "اقتصاد نفتی" علت این وارونه بودن اوضاع و شوربختی IQبالاها و نخبه های مملکت ماست ، گرچه بعنوان بخشی از پاسخ رد به خودم، به برخی کشورهای غیرنفت خیز همسایه هم که نگاه می کنم همچین نخبه پروری و شایسته سالاری قابل توجهی در اونها نمی بینم ...
iranch (06-10-16)
رشته تحصیلی زیاد ربطی به کار و جایگاه کاری انسان نداره و عواملی مثل علاقه ، تلاش و کوشش ، پارتی و ... تو این امر دخیل هستند ، همونطور که می بینیم خیلی ها با مدرک دکترا جویای کارند و افراد لیسانسیه زیادی که مشاغل نامربوط با حقوق پایین دارند .اینگه اکثر مسئولین مدارک انسانی دارند اشتباهه ، شما در همین دولت که نگاه کنید خیلی ها مدارک تحصیلیشون فنی و مهندسیه مثلا :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زنگنه(نفت): رشته مهندسی عمران دانشگاه تهران
چیتچیان(نیرو): مهندسی مکانیک (طراحی جامدات) از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دهقان(دفاع): وی لیسانس و فوق لیسانس مهندسی متالورژی از دانشگاه تهران
میلی منفرد(علوم، تحقیقات و فناوری): دکتری برق
واعظی(ارتباطات و فناوری اطلاعات): فوقلیسانس مهندسی الکترونیک
سیدحسن قاضی زاده هاشمی(بهداشت، درمان و آموزش پزشکی): جراح و متخصص چشم پزشکی، فوق تخصص قرنیه
محمود حجتی(کشاورزی): مهندسی عمران
عباس احمد آخوندی(راه و شهرسازی): ارشد رشته راه و ساختمان دانشگاه تهران
و چند نفر هم تحصیلات بالای حوزوی دارند (البته اشخاص فوق بعضا در رشته های دیگری دکترا گرفتند)
در مجلس هم همینطور هست که به دلیل تعداد زیاد ذکر نمی کنم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا بانکداری تو کشور ما مشکلات زیادی داره و بسیاری از مشکلات اقتصادی ما به خاطر کارکرد بد بانک هاست
میدونی چرا از وزرا اسم نبردم؟ چون از بدو انتخاب تا استعفا زیر ذره بین مجلسند و از این جهت اکثرا آدم غیرمتخصص برای وزارتخانه های تخصصی اصلا رای نمیارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما از وزیر که بیایی پایین از معاونت وزیر بگیر تا دون ترین مسوولین دولتی اکثرا از علوم انسانی هستند، خدایی نکرده حدود 22 ساله حسب کارم با اینها سر و کار دارم و بلکه با افکار دگم و IQ پایینشون دارم می جنگم دقت کن : می جنگم
یک دلیل معضل اشاره شده اینه که از ابتدای انقلاب 57 شعار دادند اول تعهد بعد تخصص! این دستمایه ی تصفیه ی بسیاری از متخصصین از صدر تا ذیل دولت شد و تا الان هم ادامه داره، چون انسانی خوانده ها خیلی بیشتر در حفظ ظواهر مد نظر آقایان حرفه ای تر عمل می کنند تا افرادی که تخصص دارند و اغلب بخاطر فکر بازتر، باج به فلک هم نمیدن تا چه برسه به ظاهرسازی و ...
موضوع نهادینه شده عزیزدل، و پارتی بازی و رانتخواری و بخوربخور و ... که شما اشاره کردی بخشی از پیامدهای مسوولیت پیدا کردن اینهاست
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 05-10-16 انجام شده است
پیشنهاد می کنم برای اینکه اوضاع اسفناکی که بهش اشاره کردم رو ملموس تر و چند گام عمیقتر حس کنین کتاب "4 سال در وزارت عطف" تالیف استادم دکتر رضا منصوری (نامی ترین فیزیکدان و کیهان شناس فعلی کشور) رو مطالعه فرمایید:
خانه - رضا منصوری
|
شما دقیقا با کدوم وزارت خانه یا سازمان سروکار دارید که اینجور آدمهایی توش پیدا میشن ؟!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد شعار هم مسلما اول تعهد مهم تر است تا هر چیزی .
بهتره به جای این افکار که دیگران با شایستگی کمتر در موقعیت بالاتری از ما هستند (و مثلا جای ما رو گرفتند) یه تلنگوری به خودمون بزنیم و بیشتر تلاش کنیم .(حق گرفتنی است نه دادنی )
DOOM999 (05-10-16)
چه جالب. یکوقت تعارف نکنین شماره شناسنامه و شماره و رمز کارت اعتباری و ... رو هم درخواست کنید تقدیم کنم. کلا چه جالب. اما از این صحبتها گذشته فرقی نمیکنه راجع به کدوم موسسه و سازمان دولتی صحبت کنیم چون مدیریت دولتی اغلب همینه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صد البته.در مورد شعار هم مسلما اول تعهد مهم تر است تا هر چیزی .
چون همه ی ب.ز ها و صدها امثال اون که در خبر بالا مورد اشاره اند جملگی از فیلترهای "تخصص و شایسته محوری" مربوط به استکبار جهانی رد شدند نه از فیلترهای "اول تعهد بعد تخصص" حاکم بر ایران.
خوشبختانه من آرزوی دست نیافته ای ندارم الا یک بازنشستگی بی دغدغه. در زندگیم به هر آنچه خواستم رسیدم چون تلاشم رو بابتش کردمبهتره به جای این افکار که دیگران با شایستگی کمتر در موقعیت بالاتری از ما هستند (و مثلا جای ما رو گرفتند) یه تلنگوری به خودمون بزنیم و بیشتر تلاش کنیم .(حق گرفتنی است نه دادنی)
اما قویا معتقدم برخی افراد با تلنگر که هیچ با تیپا هم متوجه خیلی مباحث که فراتر از درک و تجربشونه نمیشن . باید بهشون فرصت داد.
(همه جای دنیا حق دادنی است اما در ایران دست نیافتنی)
پایان بحث///
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 05-10-16 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راست و دروغ رو نمیدانم اما یکی از اساتید ما میگفت ، خارج کشور دقیقا بر عکس هست. با استعداد هاش میرن علوم انسانی.
میگفت شما تا می بینید از رشته های فنی و مهندسی میرن دکتری اون ور آّ میخونند . چون با استعداد ها ی ما تو این رشته ها هستند .
حرف بدی هم نیست. من خودم ندیدم کسی رفته باشه مثلا دکتری اقتصاد اون ور گرفته باشه و برگرده یعنی دیدم اما کم هست نسبت به فنی و مهندسی ها صفر هست.
اگر توازن برقرار بشه و با استعداد ها در رشته های علوم انسانی پخش شوند این مشکلات کمتر میشه
اتفاقا رشته های علوم انسانی بسیار مهم هستن که متاسفانه جدی گرفته نمیشن در ایران ! و همونها هم باید مدیر بشن تقریبا نه دکتر و مهندس
- - - Updated - - -
دلیل اینکه خیلی ها بیکارن از تحصیل کرده ها اولا تحصیل کرده با سواد کمه دوما واقعا بعضی رشته ها اشباع شده ولی همینطوری کیلویی مدرک دانشگاهی میدن
DX400
DOOM999 (07-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks