Emperatour (29-12-07), PersiaJok (07-05-08)
کاربر شهرسختافزار
ترکه نشسته بود سر جلسه کنکور. سؤالا رو پخش مي کنن و ترکه اول يه پنج دقيقه اي مبهوت به سؤالا خيره ميشه . بعد يه پنج تومني از جيبش در مياره شروع مي کنه تند تند شير يا خط کردن و پاسخ نامه رو پر ميکنه . بعد 50-40 دقيقه مراقب ميبينه ترکه خيس عرق شده و مرتب يه سکه رو ميندازه بالا و زير لب فحش ميده . ميره جلو مي پرسه داري چيکار ميکني؟ ترکه مي گه همه سؤالا رو جواب دادم . دارم جوابامو چک ميکنم
Emperatour (29-12-07), PersiaJok (07-05-08)
کاربر شهرسختافزار
Salam salamati miare salamti shadi miare, shadi neshat miare, neshat zendegi miare, zendegi eshgh miare ,eshgh zan miare, zan bache miare, bache darde sar miare, dardesar badbakhti miare, pas salam bi salamبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PersiaJok (07-05-08)
کاربر شهرسختافزار
آفريقيها يه ضرب المثل دارن که ميگه:" هشابن تنت هب رس ماخيم"، يعني خيلي دوستت دارم، اينقدر که جونم را برات ميدم، جالب اينه که اگه برعکس بخوني هم همين ميشه، ميگي نه بر عکس بخونش
PersiaJok (07-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید جان دومی و آخری باحال بود!!!
حالا جوک من :
ترکه قبر کن بوده، یه روز داشته یه مرده را خاک می کرده که یهو مرده زنده میشه و همه فرار می کنن. بعد از یکی دو دقیقه ترکه داد می زنه: برگردید برگردید، نترسید، کشتمش
Failure is not an option
PCminister (17-01-08), Emperatour (17-01-08), PersiaJok (07-05-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تنبلهاي عزيز توجه فرمائيد راهكار هاي جديد رسيد : 1. روزها استراحت كنيد تا شبها بتوانيد راحت بخوابيد. 2. در نزديكي تختتان صندلي راحتي بگذاريد، تا اگر از خواب بيدار شديد، روي آن بنشينيد و استراحت كنيد. 3. خوابيدن به نشستن، نشستن به ايستادن، ايستادن به راه رفتن الويت دارد. 4. جايي كه مي توانيد بنشينيد چرا مي ايستيد. 5. كار امروز را به فردا موكول كنيد و كار فردا را به پس فردا. 6. اگر حس كار كردن به شما دست داد، كمي صبر كنيد
PersiaJok (07-05-08)
کاربر شهرسختافزار
تبلیغ جدید ترک ها
خمیر دندون پونه چشمو نمیسوزونه
============
life is a road and you are its passengers
so ,
be careful about the value of your times ,
maybe you wont be in the road tomorrow
============
PCminister (17-01-08), PersiaJok (07-05-08)
کاربر شهرسختافزار
تركه زنشو داشته كتك مي زده چند نفر سر مي رسند ميگند بابا چرا مي زني اين بيچاره رو مي گه نمي دونم اگه مي دونستم كه مي كشتمش
با هر نگاه بر آسمان اين خاك هزار بوسه ميزنم
نفسم را از رود سپيد و آسمان خزر و خليج هميشگي فارس ميگيرم.
PersiaJok (07-05-08)
کاربر شهرسختافزار
): تركه تصميم ميگيره عمليات تروريستي بر ضد آمريكا انجام بده ، خودشو با كايت ميزنه به كاخ سفيد .............. آمار كه ميگيرن ميبينن 100 نفر كشته شدن .............. كه99نفر از خنده و 1 نفر هم خود يارو
با هر نگاه بر آسمان اين خاك هزار بوسه ميزنم
نفسم را از رود سپيد و آسمان خزر و خليج هميشگي فارس ميگيرم.
PersiaJok (07-05-08)
کاربر شهرسختافزار
خروس و خر و سگ تصميم گرفتند از ايران فرار كنند. وقتي علت فرارشون رو پرسيدند، خروس گفت: اينقدر ساعت عقب و جلو ميشه كه نميدونم كي بايد بخونم! سگ گفت: نفهميدم، من بايد بگيرم، 110 بايد بگيره، بسيج بايد بگيره! خر گفت: توي اين مملكت، نفهميدم من خرم، تركا خرن، لرا خرن
============
so ,
============
PCminister (19-01-08), PersiaJok (07-05-08)
کاربر شهرسختافزار
تركها براي همدردي با مناطق بدون گاز نه تنها بخاريها را خاموش كردند بلكه كولرها را نيز روشن كردند
============
so ,
============
Bahador (21-01-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks