زندگي مثل بازي شطرنجه ! . . . . . . البته تو خيلي بچه اي برو همون منچتو بازي كن. سازمان سنجش اعلام مي کند که هيچ قزويني حق ندارد پشت کنکور بماند! اصفهانيه توي يکي از پادگانهاي تهران خدمت مي کرده . بچه تهروني ها براي اينکه اونو اذيت بکنند توي غذايش تف مي کردند و اون هيچ چي نمي گفت بعد از چند روز تهروني ها قرار ميگزارند که باهاش دوست بشوند اصفهانيه ميگه از کي ميخواهيد با من دوست بشويد ميگند از فردا اصفهانيه هم ميگه من هم از فردا نميشاشم توي سماور.... از قزويني پرسيدند: پيکان بهتر است يا بنز ؟ قزويني با قاطعيت گفت : پيکان از او پرسيدند : چرا ؟ گفت : آخه پيکان آخرش ( کان ) دارد ولي بنز که آخرش (کان) ندارد!!! لره از كنار جن رد ميشه...جن ميگه بسم الله اين ديگه كي بود تست روانشناسي: اگر رنگ شورت شما: آبي: آرامش داريد. / قرمز: احساساتي هستيد. / زرد: خيلي کثيف و بي تربيتي پاشو برو توالت يک اصفهاني چايي مياره براي مهموناش ولي قند نمي ياره .مي گه به قند بالاي يخچال نگاه کنيد و چاي بخوريد يه بچه اي ميره تو بحر قنده اصفهانيه ميزنه پشت کله پسره مي گه من گفتم چاي با قند بخور نه چاي شيرين!!!!! قزويني يه بچه اي راتوي بن بست گير مي اندازه . بچه که مي بينه راه فرار نداره شروع ميکنه به داد زدن و کمک خواستن. قزويني ميگه : اگه بيان ، مي آن کمک من. نه کمک تو!!! يه نفر با يه اصفهاني دست به يقه ميشه.اصفهاني بجاي عمل متقابل التماس کنان با لهجه شيرين اصفهاني ميگه آقا شما را به خدا يقمو ول کنين گوشمو بيگيرين.آخه يقم پاره ميشه

Bookmarks