Ramin_Zero1818 (11-09-08)
ببخشید دیگه هم دست خیلی اومدیم و هم دیر
ولی تبریکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ramin_Zero1818 (11-09-08)
سلام شرمنده چه دير شد
تولد جفت عزيزان مبارک اميدورم هميشه شاد و پاينده باشين
Mahdi_Moosavi (11-09-08), Ramin_Zero1818 (11-09-08)
Administrator
جانم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1
شما سعی کن مسئولیتهایی که بهت محول میشه رو خودت انجام بدی!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همین الان باید یاد بگیری که روی پای خودت وایستی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیا ، اینقدر حواسم رو پرت کردی که یادم رفت تبریک بگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دو دوست عزیزم ( مهدی و رامین عزیز ) تولدشون رو تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالله همیشه تو زندگیتون موفق و سلامت باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:D
leili1 (11-09-08), Ramin_Zero1818 (11-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما سعی کن مسئولیتهایی که بهت محول میشه رو خودت انجام بدی!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همین الان باید یاد بگیری که روی پای خودت وایستی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
M A H R A D (11-09-08), Mahdi_Moosavi (12-09-08), Ramin_Zero1818 (11-09-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست تو ... ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید زشته نکن جلو بچه ها افتی کلاس داره جانم !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنم به نوبه خودم تبریکات صمیمانه خدمت این دو دوست عزیز دارم. همیشه زنده و سرحال باشید.مبارک باشه.خدمت دوستان عرض کنم که من قبلا خدمت این دو دوست عزیز تیریکات ویژه عرض کردم.(زودتر از اونچه فکرشو کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (12-09-08), Ramin_Zero1818 (11-09-08)
حق آب و گل داره
به دو دوست عزیزم تبریک میگم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (12-09-08), Ramin_Zero1818 (11-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks