بعضی از پستاش نا معلوم و بدون اطلاعات
عضو VIP شهرسختافزار
معلومه دیگه از عنوان !!
نظرت رو در مورد اونی که قبل از تو پست زده بگو ...
خواهشا" دو بار نیاین پشت سر هم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بعضی از پستاش نا معلوم و بدون اطلاعات
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 16-09-08 انجام شده است
D J V A H I D (16-09-08)
وحید جان کلوب آدیت چیه؟
==============
داداش The Game هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز اطلاعاتت زیاده اما حسش رو نداری کامل انتقال بدی زود هم اتیشی می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونطوری هم که معلومه جول PCNETWORK هستی (اگه از دست من ناراحت شدی منو ببخش ما گوچیک همه هستیم)
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
مهندس گفتم در مورد نفر قبلی نه من .مثلا شما الان باید نظرتو در مورد جناب QUICK میگفتی نه من.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توپه! یعنی حرف نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (16-09-08)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نظری ندارم چون زیاد ندیدمش و درست نمیشناسمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا میلاد که بچه سر به زیر و مودب .........و استاد ما هستن (در زمینه گیم) البته در زمینه های دیگه هم اطلاعات خوبی دارن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر اقا (سید)هم که متخصص در امور نرم افزار و بچه فعال و با هوش این انجمن و ..............کسی هم که می خواد سیستم جمع کنه می تون اطلاعات در این زمینه ازش بگیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تمامی بچه های این انجمن ادمای متفکر با اطلاعات و متخصص در زمینه سخت افزار و ............
چیزی یا مطلبی که نا گفته نماند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (16-09-08)
گفتید رک و پوست کنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد جان یکی از کاربرای فعال فرم هست و بسیار فعاله و معلوماتش هم بسیار بالاست
اخلاقش هم خوبه و ...
فقط یکم مرموزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trance (16-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
گفتید رک و پوست کنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد جان یکی از کاربرای فعال فرم هست و بسیار فعاله و معلوماتش هم بسیار بالاست
اخلاقش هم خوبه و ...
فقط یکم مرموزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اینو اولین باره می بینم. فعالیت مجدد رو بهت تبریک می گم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks