معلومه دیگه از عنوان !!
نظرت رو در مورد اونی که قبل از تو پست زده بگو ...
خواهشا" دو بار نیاین پشت سر هم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
معلومه دیگه از عنوان !!
نظرت رو در مورد اونی که قبل از تو پست زده بگو ...
خواهشا" دو بار نیاین پشت سر هم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بعضی از پستاش نا معلوم و بدون اطلاعات
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 16-09-08 انجام شده است
D J V A H I D (16-09-08)
وحید جان کلوب آدیت چیه؟
==============
داداش The Game هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز اطلاعاتت زیاده اما حسش رو نداری کامل انتقال بدی زود هم اتیشی می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونطوری هم که معلومه جول PCNETWORK هستی (اگه از دست من ناراحت شدی منو ببخش ما گوچیک همه هستیم)
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
مهندس گفتم در مورد نفر قبلی نه من .مثلا شما الان باید نظرتو در مورد جناب QUICK میگفتی نه من.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من که پست دادم نفر قبلیم تو بودی چه کنم اینا زوذ تر پست دادن :Dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
|
|
نظری در موردش ندارم فقط یکم این عینکش قابل بحثهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امضای جالبی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3SAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
توپه! یعنی حرف نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (16-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نظری ندارم چون زیاد ندیدمش و درست نمیشناسمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks