آری ببخشیدنقل قول:
خاهش میشود . مبارک صاحبش باشه
من فک کردم آمریکا رو انتخاب میکنی که قدرت اقتصادی بیشتری داره . اروپا که چه قابل؟
اما هنوز نگفتی اصلا چی خریدی؟!! سئوالش این قدر سخته؟!!
Printable View
آری ببخشیدنقل قول:
خاهش میشود . مبارک صاحبش باشه
من فک کردم آمریکا رو انتخاب میکنی که قدرت اقتصادی بیشتری داره . اروپا که چه قابل؟
اما هنوز نگفتی اصلا چی خریدی؟!! سئوالش این قدر سخته؟!!
مسئله اینه که همه ما پیشرفت کشورمونو دوست داریم و کلی هم ناراحتیم اونو به بنجل بودن تولیداتش متهم کنیم.الحق که ایران تولیدات خوب هم داره.این دوستمون هم کاملا حق داره که اینطور ناراحت شده.اما همونطور که دوستان گفتند نمی تونیم بگیم کل مونتاژ یا تولیدات داخلی بد هستند.
ضمن اینکه از نظر برخورد با مشتری ایشون کاملا حق دارن و متاسفانه بیشتر شرکتهای ایرانی برخورد بد دارن.چون خودم تجربه اش رو دارم.
طبق اصولی مشتری مداری حتی اگر مشتری فحش بده شما حق توهین نداری.حالا چه برسه که دو کلمه حرف حساب باهاشون یزنی.
مسئله مهم اینه که ایرانی که من دوستش دارم ایرانی است که همه جوونا دوستش دارن.عشق و شعر و موسیقی و مذهب دوستش دارن.
مذهبی که در اون خداش رحمان و رحیم است و نه قاسم و جبار و مکار.
اما ایرانی که عده دیگه دوستش دارن و ناراحت میشن از اینکه میگی جنساش بنجله اون ایرانه..............
تفاوت اینجاست:1. (26):
کارخانه دار ها بی خودی گریه زاری میکنن
اگر من می شناسم و با چند تاشون رابطه داشتم، بالای 95 درصد شون وضعشون عالی هست و ماشین های میلیونی دارن
وام های کلان و خوب میگیرن
بی خودی دلتون نسوزه براشون
شرم نمی کنن وقتی با مشتری بد صحبت میکنن??? چرا من کاسه داغ تر از آش بشم و بخواهم اعصاب خودم رو بزارم و با گارانتی درگیر بشم؟
مگر ما روزی چند کار میکنیم که بخواهیم پول و وقت و اعصابمون بزاریم برای این کارخانه ها؟
ماشین لباس شویی و ظرف شویی خارجی خریدم (حداقل7-8 سال پیش) ، آخ نگفته...
من که به سرم اومده و دیگه دوست ندارم به هیچ عنوان ، دوباره از جنس ایرانی ضربه بخورم..
40 تن ابلیمو کاملا شیمیایی و خطرناک در یک کارخانه معدوم شد که مقدار زیادیش وارد بازار شده من سوالم اینه که ایا صدها کارگر اونجا یکذره وجدان اخلاقی شرعی کاری انسانی نداشتند که بگن نه ما با سلامتی هموطن بازی نمیکنیم ؟
لباس های ایرانی نوزاد از خطرناکترین مواد پلاستیکی درست میشه که سریعا هم از پوست نوزاد جذب میشه در حالیکه در تمالم دنیا لباس نوزاد و اسباب بازی باید تحت استاندارد خاص و با مواد اولیه بهداشتی و تولید بشه و درصد بیشترش از پنبه بهداشتی باشه تا پلاستیک .اینا خیانت نیست چیه؟
نتیجه میگیریم که از مدیر شرکت تا پائین دست، همه باید بیکار بشن تا پاسخ کارشون رو بگیرن
شماییکه تایپیک زدی وگفتی جنس ایرانی نخرید
حالا شما بهت بد گذشته قرار نیست که همه ایران بسوزونی چون داغ دل داری
گله وشکایت تا کی؟؟
کمی منطق داشته باشیم وبنیادی حل مسائل پیش بگیریم
خودمون راه اشتباه میریم گردن این واون و شیطان میندازیم!!
شما خواستی جنسی بخری((که نگفتی چه جنسی)) مشخصه تحقیق نکرده رفتی خرید
که نتیجه ش چی شد؟؟؟؟
وقتی بدونی خریدت از یه جای معتبر باشه وپشت بندش دردسری نباشه مطمئنا نظرت این نبود//پس مشخصه تعصبی و بدون آگاهی خرید کردی عزیزجان
این همه شرکت و آدم درست کارتو این مملکت هست//بی انصاف نباشیم وبخودمون بیام
باشه:wink::wink::wink:
این مطالب رو هم باید یاد داد دیگه:lol:
نقل قول:
من پاسخی به این صحبت ها ندارم.
ظاهرا یک سری دوستان معتقد هستند که ما تولیدات اعلا داریم و گارانتی معتبر و بسیار شرکت ها و کارخانجات هم بسیار مودب و قانونمند هستند.مشکلی نیست و هر کسی آزاد هست.
انشالله خریدتون از این نوع اجناس ایرانی همیشگی باشد... :1. (23):
من نمیگم تولیدات اعلا
میگم همه رو به یه چوب زدن خوب نیست
وبدتر از اون نوع اخلاق امثال فروشنده که خودتون باهاش معامله داشتید وبشخص شما هم که باعث این ذهنیت واین سندرم معیوب وبه اینجا رسوندن ای کشور شده
منم خودم کلی جنس ووسیله خارجی دارم ولی از وسایل ایرانی هم کم ندارم
اما یه نکته ساده بگم بفهمی:کره شمالی وکره جنوبی فقط با یه قرار داد کتبی از هم جدا شدن ولی الان بکجا رسیدن؟؟
رهبر جدیدشون که کلی قدرت دستش از مردمش حمایت نمیکنه و برعکسش رهبر کویت برا مردمش اشکش در میاد ومعروف میشن به کویتی
اخلاق یادمون نره.بخودمون بیاییم
روزتون سبز باد
چند ساله داریم میگیم قطعه سازهای ایران آشغال ساز هستند و دارند خون مردم رو میمکند با ساخت قطعات بنجل و بی کیفیت
مدیر عامل ایران خودرو گفتند و فرمودند که بی کیفیتی خودروهای ایران به خاطر بی کیفیتی قطعاتش هست که ساخت تولیدکنندگان داخلی هست
این حرف هم مثل حرفهای سالهای گذشته فقط برای آرام ماندن مردم هست .
نمىدونم بعد از این قرص مسکن و آرام بخش دیگه چی مىخوان به مردم بگند تا مردم عملاً اعتراض نکنند به خودروسازها و قطعه سازها ؟
نقل قول:اولا واقعیت اینه که چین باعث شده خیلی کشورها دچار مشکلات عجیب و غریبی در تولیدات داخلی بشن. تنها ما نیستیمنقل قول:
مثلا سوئد مهد کامیون سازی اروپا شرکتهاش یکی پشت دیگری ورشکست کردند و چینی ها مالک شدند، بخش زیادی از مردمش وابسته به کمکهای سوسیال (اداره ی کمک هزینه های رایگان دولتی) هستند که بودجه ی اینا هم از مالیات 70-60 درصدی! که از صاحبات مشاغل و صنایع گرفته میشه تامین میشه
ما هم مثل دیگران در بعضی تولیدات مزیت کیفی داریم در بعضی مزیت اقتصادی و در بعضی هیچکدوم
همه رو که نباید با یک چوب زد! اون کارگری که بیکار میشه فردا ممکنه از دیوار من و شما بالا بره یا کارهای بمراتب خیلی بدتری بکنه ...
اون کارگر کم سواد شرکت آبلیمو با عائله ی گرسنه اش وقتی می بینه اداره ی استاندارد مملکت محصول رو تایید کرده به چه دلیلی باید پاپیچ رییس احمقش بشه که چرا اسیدهای آلی و معدنی رو با اسانس و رنگ قاطی میکنه و به اسم آبلیمو میده بازار؟
صنایع گاری حلبی دودی مونتاژ کنی ما (یه به تعبیر اشتباه شما خودروسازی) هم بعلت حضور مدیران بی وجدان بعد از نیم قرن به این فلاکت افتاده که پیکان انگلیسی 60 سال قبل رو هنوز مونتاژ میکنه و دستش پیش بدترین خودروسازان دنیا درازه : کارخانه های چینی هایی که فقط ظاهری عوام فریب دارن و کارخانه های فرانسوی که اونقدر آشغال سازن که حتی 1 عدد خودروشون توان ورود به بازار پررقابت آمریکای شمالی رو نداره
همین مدیر عامل ایرانگاری (یا بقول شما ایرانخودرو) هفته ی پیش در نشست خبرنگاران در پاسخ انتقادشون گفت : "خودروهای ما هم مشابه سایر محصولات انسانی و کارخانه ای مون هست" !
اینو بذار کنار درفشانی اکبر ترکان که چند دولت وزیر صنایع مملکت بود و حدود 20 سال قبل در جواب انتقاد مجری تلویزیون از کیفیت پایین پیکان گفت : "وزارت صنایع ما هم مثل سایر وزارتخانه هامون، مثل وزارت خارجه مون" ! (اخیرا هم با پررویی تمام گفت که فقط در آبگوشت بزباش خودکفا هستیم!)
تمام مشکل از تفکرات کهنه ی مدیران و سواد ناکافی اوناست. موقع خوردن به یکی دو نوع غذا راضی نیستن ولی موقع تولید تا 50 سال فقط یک جنس رو اونم با بدترین کیفیت حاضرن بسازن
اینا قدیم هم مونتاژکار بودن، پیش از انقلاب باکیفیت ترین خودروهای روز جهان (کادیلاک سویل،بیوک اسکای لارک، شورولت نوا، ... ) رو مونتاژ می کردن، حتی همون ژیان دو سیلندر (Citroën Dyane) شاهکار خودروهای کم مصرف داخل شهر در زمان خودش بود. اما الان افتادن به مونتاژ آشغالترین گاری حلبی های رده خارج با قیمت کذایی. حتی اونقدر غرور دارن که حاضر نشدن پیشنهادات عالی ژاپنی ها رو بپذیرن
تمام این مشکلات بخاطر روح سودجویی آنی و تحمیق مردم در مدیران بسیار بیسواد و عقب مانده ی صنایع ماست. کارگر بدبخت چه تقصیری داره اون ناچاره کارش رو انجام بده و وظیفه ی من و شما هم حمایت تا جای ممکن از اونه