میدونمنقل قول:
منظورم تولید علم شه که اول تو آمریکا و بعد از دستور العمل اون تو چین فقط تکثیر میشه
در واقع چین تکثیر کننده هه و از خودش چیزی نداره
متوجهی که منظورم چیه؟ :1. (23):
Printable View
میدونمنقل قول:
منظورم تولید علم شه که اول تو آمریکا و بعد از دستور العمل اون تو چین فقط تکثیر میشه
در واقع چین تکثیر کننده هه و از خودش چیزی نداره
متوجهی که منظورم چیه؟ :1. (23):
پس مونتاژ کننده نیست . تولید کننده است . همون اینتل مرکز تحقیقاتی در چین دارد . مهم این هست الان همین امریکا و کشورهای دیگه غیر مستقیم به چین وابسته هستند .نقل قول:
ایران اگر اصلاح کنه ساختار گمرکی و خیلی مسائل دیگه رو از چین هم موفق تر خواهدشد .
یک مثال میزنم . من یک قطعه رو از چین میخرم حدودا سه دلار با FREE SHIPING بسته که اندازه یک پاکت هست میره گمرک اندازه قیمت قطعه گمرکی میخوره .
این یعنی برای من ضرر . همین رو تو تیتراژ بالا حساب کن .
نهنقل قول:
تولید کننده شاید کلمه ی مناسبی از نظر من نباشه . اگه تولید کننده بود ، همون مرکز تحقیقاتی اش ، چرا مثلا زودتر از آمریکا نسل پنجم و ششم اینتل و ... رو تولید نمیکنه؟
مشکلات ایران و اون گمرک و اینها (و البته ده ها عامل کند کردن تولید که گمرک تو اونا هیچ هه) درسته
نقل قول:
کدام تولید داخل؟
این وضع ماشین ها
این وضع دارو ها که دکتر ها فراری هستن از نوشتن داروی ایرانی
این وضع لبنیات که توش روغن در میاد
این وضع ابمیوه و ابلیمو ها
این وضع سویس و کالباس و ...
این وضع وسایل الکترونیکی
عزیز من کجا گفتم که رفتم جنس ارزان و بی کیفیت خریدم؟
این شرکت اتفاقا هر روز هم تو تلویزیون اگهی هاش پخش میکنه.. داره مردم گول میزنه. با اگهی و تبلیغات رنگارنگ خودش مردم رو میکشونه
بعد به مشتری میگه برو شکایت کن..هر جا دوست داری....
آقا کاری نداره..
من به اندازه کافی تجربه کردم...
من میرم تا جایی که میشه جنس غیر ایرانی میخرم..
دوستان برن جنس با کیفیت!!! ایرانی!! رو بخرم و از تولید حمایت کنند!!!
کارخونه ای که نتونه قطعات وارداتی از چین رو درست اسمبل کنه .. همون بهتر ورشکست بشه
میرن مواد شیمیایی میریزن تو ابلیمو، به ریش من و شما هم می خنده صاحب کارخونه...بعد من برم جنس ایرانی بخرم؟
جنس ایرانی باید به روزی برسه ..این قدر ذلیل بشه...که التماس مشتری کنه و قدرشو بدونه..نه جولان بده
این ژاپن و امریکا که می فرمائید، لطفا ببنید چطور خدمات میدهند و گارانتی یعنی چی!!!
اینجا بدبخت گیر اوردن..هر طور میخوان رفتار میکنن
دوست عزیز شما فرض کن از بین هزاران شرکت داخلی، فقط یک شرکت، دقت کنید فقط یک شرکت محصول با کیفیت تولید میکنه و شما اون رو نمیشناسید. آیا درسته که شما کل محصولات داخلی، از بی کیفیت تا با کیفیت رو ببرید زیر سوال؟نقل قول:
بنده میگم شما با تحقیق از بازار داخلی خرید کنید و اگه بعد از تحقیق، کیفیت و قیمت موردنظرتون رو پیدا نکردید اونوقت سراغ شرکت های خارجی برید. قرار نیست من و شما زحمات اون شرکتی که زحمت میکشه و محصول با کیفیت تولید میکنه رو کلاً ببریم زیر سوال...
اگه نگا کنی ، طرف فقط با یک شرکت خاص مشکل نداره. اگه داشت خوب میگفت اصلا چه کالایی خرید؟!! اگه داشت ، کل محصولات داخلی رو لیست نمیکردنقل قول:
بیچاره نمیدونه همین لبنیاتی که میگه ، یکی از معتبرترین محصولاتی که که تو اروپا به فروش میره ، کاله هه
نمیدونه دارویی که میگه همین پری روز لیست دارویی که فقط از آمریکا برای درمان سرطان وارد میشد ، ایران بعد از سالها که تحریم بود تونست تولید کنه
شایدم خیلی چیزای دیگه رو هم ندونه!! هر چند خودشم نمیخاد ما بدونیم حداقل چه کالایی حتی خرید!!
بنده هم مشکلی ندارم..هر کسی میتونه یک راهی انتخاب کنه، بنده راهم انتخاب کردم. اولیت با خرید جنس خارجی و با کیفیت..نقل قول:
جنس ایرانی و گارانتی شون برای خودشون...
چرا برم از هزارن شرکت ، یک شرکت رو پیدا کنم؟ از این کارها کردم و جنس ایرانی خریدم و دستمزد م رو گرفتم.
حالا ادم بعضی وقت ها نمیدونه گریه کنه یا بخنده؟
اون روز میگفتن باید جنس خارجی که مشابه داره رو ورودش رو ممنوع کنیم..برای حمایت از داخل!!
همین الان این قدر گردن کلفت هستن که میگه نمیخواهی نخر. برو شکایت کن..چه برسه دیگه رقیب هم نداشته باشن
نتیجه میگیرم به اندازه کافی پول دار هستند و گریه زاری تولید داخل..الکی هست
کلمه بیچاره صحیح نیست به کار بردید..نقل قول:
همه محصولاتتون مبارک تون باشه
من حاضرم تمام زندگی ام رو بدم ، برم تو یک ساندویچی در کشور اروپایی اونجا کار کنم.
مدرک و همه چیزم رو هم قیدش رو میزنم.
اصلا بحث پیشرفت هایی که مطرح میکنید، اصلا ارزش صحبت کردن در موردش نداره..اصلا شما فکر کنید..مملکت ما و محصولات و کارخانجات ش در کل دنیا اول هست.. مبارکتون :1. (26):
من نه خودم جنس ایرانی می خرم و نه به بقیه اطرافیانم توصیه میکنم..
من نمیدانم چرا بعضی ها زورکی و با مته میخواهند ، افکارشون رو به بقیه تزریق کنن؟
من نظرم رو گفتم و انجام میدم
هر کسی دیگه هم ازاده مطابق میل خودش بره هر طور دوست داره خرید کنه..بره محصولات ایرانی مصرف کنه و به کیفیت اون بباله!!
زورکی که نمیشه!
اخر و عاقبت زورکی میشه خودرو سازی...میره ماشین میخره..بعد میبینه دنده 5 نداره!